Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató

 

Kedves Vásárlóink, 
A ROI DE TREFLE Francia sajtválogatás - Kecskesajt, 200 g termékének 2022.09.27-i és az azt megelőző fogyaszthatósági idejű tételeire az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és beszállítója, a Pierre Meyer GmbH elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.
További információért kérjük, kattintson.


Kedves Vásárlóink,
A Kockázott bacon 500 g termék L244 04.10.2022 tételére a szállító HUNGARO-FOOD 2009 KFT. és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.
További információért kérjük, kattintson.

Sparen Sie 2 x pro Woche auf viele unterschiedliche Produkte zusätzlich! Täglich frische Produkte. Wöchentlich neue Angebote.

PREISKICK

Mit dem HOFER Preiskick, der jeden Montag und Donnerstag neu angeboten wird, können unsere Kunden bei noch mehr Produkten bares Geld sparen - gleich 2 x pro Woche gibt es viele unterschiedliche Produkte zu unschlagbar tiefen Preisen. Dazu zählen Fleisch, Obst und Gemüse, Molkereiprodukte und viele weitere Artikel, die sonst nicht in unseren Regalen zu finden sind.

Das Beste daran: Den HOFER Preiskick gibt es zusätzlich zu unserem bestehenden Sortiment und zusätzlich zu unserem abwechslungsreichen Angebot an hochwertigen Aktionsartikeln, die jeden Montag, Donnerstag und Samstag für unsere Kunden aktualisiert werden.

Akciók csütörtöktől szerdáig, 2022.05.19-től 2022.05.25-ig

Új termékek

Hétvégi ajánlatok péntektől vasárnapig, 2022.05.27-től 2022.05.29-ig

Akciók vasárnaptól szerdáig, 2022.05.22-től 2022.05.25-ig

Mindig akció!

Az ALDI-val még többet spórolhatnak Vásárlóink, hiszen a hét minden napján különböző akciókat fedezhetnek fel nálunk! Számos termékünk érhető el alacsony áron: ebbe beletartoznak a húsok, gyümölcsök és zöldségek, tejtermékek. A legjobb az egészben: A meglévő kínálatunk mellett,  folyamatosan változatos, minőségi promóciós termékkel is készülünk, melyeket minden hétfőn, csütörtökön és szombaton frissítünk vásárlóink ​​számára.

Keresse folyton megújuló akcióinkat!

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.