Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Folytatjuk hazai terjeszkedésünket: megnyitottuk 173. üzletünket Békéscsabán, az Andrássy út 71-73. alatt 

A harmadik „csabai” áruházat a legújabb ALDI-standardok szerint alakítottuk ki. Itt is tágas és modern üzletkörnyezettel, új padlóburkolattal, belépve pedig a zöldség-gyümölcs pult üde színeivel és persze friss ízeivel várjuk Önöket. A 7 méter hosszú látványpékségünkből még azon melegében válogathatják ki az ízlésüknek megfelelő pékáru termékeket.

Ezen üzletünk kialakítása során is fontosnak tartottuk a fenntarthatóságot és az energiatakarékosságot. Ezt az elvet követve természetesen itt is beszerelésre kerültek a visszaváltó automaták, amik segítik az újrahasznosítás hatékonyságát. Az ételpazarlás felszámolása érdekében pedig az új áruházban is elérhető „A nap fogása” akciónk, mely során az előző napi pékárukhoz 50%-kal, a szépséghibás zöldségekhez-gyümölcsökhöz pedig 30-50%-kal olcsóbban juthatnak hozzá.

Az üzlet a belvárosban található, így gyalogosan, kerékpárral, tömegközlekedéssel és a 183 férőhelyes ingyenes parkolónak köszönhetően autóval is könnyen megközelíthető.

A nyitás alkalmából mintegy 60 rendkívüli nyitási akcióval, estig tartó szerencsekerékkel, termékkóstoltatással és további meglepetésekkel vártuk az aznap betérőket. A társadalmi felelősségvállalás részeként a nyitással egyidejűleg játékok, konyhai és higiéniai eszközök adományozásával szerettük volna segíteni a Mentálhigiénés Egyesület munkáját. 

2024.03.21.

Húsvéti árzuhanás: akár 30%-kal olcsóbban vásárolhatták meg az ünnepi asztal legkedveltebb termékeit, mint egy éve!

Számos termékkategóriában csökkentettük az árakat, így még kedvezőbbé téve az ünnepi nagybevásárlást.  A húsvét egyik kihagyhatatlan élelmiszerének, a magyar tojásnak az ára 26%-31%-kal csökkent, így a legolcsóbb tojást már 40Ft-os darabáron megvásárolhatták üzleteinkből. Az ünnep másik sztárjának, a tormának a méretét megtartottuk, az árát viszont 24%-kal csökkentettük. Emellett a kizárólag hazai beszállítóktól származó húsvéti kalácsot is akár 25%-kal kedvezőbb áron szerezhették be a tavalyihoz képest. Természetesen a húsvéti asztalról az illatos sonka sem hiányozhat, a kötözött lapockát például 14%-kal olcsóbban vásárolhatták meg idén.

A gyerekek kedvencét, a csokoládétermékek árát pedig a tavalyi árszínvonalon tartottuk, a világpiaci jelentős árnövekedés ellenére is, egyes édességeket pedig 30%-kal olcsóbban kínáljuk, mint tavaly ilyenkor. Azonban nem csak a húsvéti termékekből érdemes bevásárolni, saját márkás Kokárdás trappista sajtunkat a tavalyi árhoz képest közel fél áron, 1990Ft-ért vihetik idén haza.

Az árcsökkentés mellett, további húsvéti akciókkal és kuponakcióval is szerettük volna megkönnyíteni Önök számára az ünnepi bevásárlást.

2024.03.18..

Megújítottuk Budapesten, a XIX. kerületi Üllői út 280. szám alatt található üzletünket! 

A megújított üzlet kialakítása során arra törekedtünk, hogy még kényelmesebb és fenntarthatóbb legyen a mindennapi bevásárlás. E kettő tényezőt szem előtt tartva új, környezetbarát megvilágítást kapott az áruház, illetve beépítésre került a visszaváltó automata is, mely lehetővé teszi, hogy még a nagybevásárlás előtt könnyedén leadhassák kiürült palackjaikat.

A boltba belépve egy üde környezetbe érkezhetnek, ahol a friss zöldség-gyümölcs és a megújult látványpékségünk várja Önöket. Továbbá a tudatosság nevében már itt is elérhető lesz a „Nap fogása” akciónk, mely keretein belül az előző napi pékárut 50%-os, míg a szépséghibás zöldségeket, gyümölcsöket 30-50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg.  Állandó akcióink mellett pedig grandiózus nyitási akciókkal is kedveskedtünk az aznap betérőknek.

2024.03.07.

Felhívás!

Számos, egyértelműen a jóhiszemű felhasználók átverésére alapozó internetes oldalon jelent meg mostanában az ALDI áruházlánchoz köthető nyereményjáték-felhívás. A valós ALDI nyereményjátékokat, az azokra vonatkozó játékszabályzatot mindig, minden esetben itt, az ALDI hivatalos oldalán, a www.aldi.hu oldalon tesszük közzé. Kérjük, hogy mindig legyen körültekintő, soha ne kattintson rá ismeretlen, vagy bizonytalan eredetű oldalakon megjelenő felhívásokra, legyen óvatos gyanúsan nagy, vagy könnyű nyeremények ígéretével. Ha az Ön számára megjelenő felhívással, nyereményjátékkal kapcsolatban bármilyen kétsége támad, kérjük tájékozódjon a www.aldi.hu oldalon, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

2024.02.28.

Megérkeztek az ALDI üzletekbe a DRS-rendszerben visszaváltható palackok!

A még fenttarthatóbb bevásárlás érdekében üvegvisszaváltási rendszert vezettünk be, ami lehetővé teszi az újrahasznosítható csomagolóanyagok hatékonyabb összegyűjtését. Az új rendszer az Önök számára annyit jelent, hogy az egyszer használatos PET, fém és üveg italospalackokat, illetve italosdobozokat visszaváltási díj terheli, amit a visszaváltó automatába való leadáskor kapnak vissza.

Honnan tudhatják, hogy egy termék visszaváltási díjjal terhelt? A visszaválthatóság a polcokon kihelyezett táblákon, valamint a termékeken is feltüntetésre kerültek. Az Aqua+ márkájú szénsavmentes üdítőital címkéjén például már láthatják a visszaváltási díjra vonatkozó logót, illetve a díj mértékét (50Ft) is, ami a kasszánál automatikusan hozzáadódik a termék árához.

A visszakapott összegről három módon rendelkezhetnek: kérhetik levásárolható kupon formájában, (várhatóan áprilistól) bankszámlájukra azonnali átutalással, illetve jótékony célra is felajánlhatják.

2024.02.26.

Visszatért az utazási kedv: rekord utasszámot ért el az ALDI Utazás

Minden korábbi rekordot megdöntött a hét éve működő ALDI Utazás januári foglalásainak száma. 

A pandémia előtti időszakhoz képest közel kétszeres lett az utasszám, egyes desztinációk esetében pedig 2023 januárja óta megduplázódott a kereslet, ennek a jelentős bővülésnek a fő oka a januári hónapban kínált rendkívül kedvező előfoglalási ajánlatok voltak. A legtöbben továbbra is Olaszországot, illetve Horvátországot választják úti céljuknak. A hajós utazásokat tekintve pedig a Földközi-tengeri utak voltak a legkedveltebbek, de számos foglalás érkezett távolabbi pontokra is.

Újdonság, hogy a hajós utak esetében újabb partnerek kínálata is elérhető lett, így már Brazíliába, a norvég fjordokhoz és a Karib-térséghez is foglalhatnak utazást. Az ALDI Utazás a kedvezményes utak mellett szállásokat is kínál, ahol szintén rekordforgalmat ért el 2024 januárjában.

2024.02.15.

Segítünk spórolni: 300 termék árát csökkentjük

Idén hatodszor is átfogó árcsökkentéssel segítjük Önöket! A mai naptól 300 terméket vásárolhatnak meg jelentős, akár 40%-os kedvezménnyel.

A mostani árzuhanás az idén a legnagyobb számú termékre vonatkozik, hiszen az állandó kínálatunk mintegy 20%-át érinti, több termékcsoportban: a friss húsok, felvágottak, tejtermékek, pékáruk, liszt, fűszerek, zöldségek és gyümölcsök mellett a legkeresettebb háztartási vegyi áruk és higiéniai árucikkek is október 4-től tartósan olcsóbbak.

Mindemellett természetesen továbbra is heti 70-100 terméket kínálunk akciós áron, illetve folytatjuk a szenzációs kiárusításunkat is a középső soron, ahol a kedvezmény mértéke akár 50%-os is lehet.

Nap mint nap segítjük Önöket a spórolásban – már 15 éve!

Díjat kapott az ALDI informatikai cége

Az ALDI International IT Services Kft. (AIIS) fontos szerepet játszik az ALDI életében: ők fejlesztik például az ALDI online vásárlást támogató szoftvereit, és tesztelik az ALDI kasszarendszerét Ausztráliától az USA-ig. Nemcsak dinamikusan bővülnek, de a munkaerő megtartására is figyelnek. Büszkén adhatjuk hírül, hogy a cég a HR-Revolution Díjátadón szolgáltatás kategóriában a legjobbaknak járó elismerést kapta!

Az ALDI Süd vállalatcsoport tagjai számára IT-támogatást nyújtó cégnél közel 700-an dolgoznak, és az egyébként is alacsony fluktuáció 50%-kal csökkent. Mi a sikerük titka? A versenyképes fizetések mellett folyamatos képzést, előrelépési esélyt és egyes területeken a külföldi munkavégzés lehetőségét nyújtja a dolgozóknak.

A HR-Revolution díjat Csikós-Nagy Katalin, a JOB Evolution Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója adta át Karl Anikónak, az ALDI International IT Services Kft. HR vezetőjének.

Gratulálunk a nívós szakmai díjhoz!

Idén 6 éves az ALDI Utazás!

2023-ban ünnepli 6. születésnapját az ALDI Utazás, ennek alkalmából egy 6 héten át tartó nyereményjátékot indított az újonnan debütáló Facebook-oldalán. Jó hír, hogy az utazásszervezőnek már saját Instagram-oldala is van!

Szeptember 14-én startolt az ALDI Utazás önálló Facebook- és Instagram-oldala, ahol az ajánlatok mellett különböző tippek, trükkök és tanácsok támogatják a foglalás előtt állókat. Az egyes csatornákon megjelenő tartalmak növelik az utazási kedvet és tudatosságot, segítik az előzetes tájékozódást és a tökéletes úti cél kiválasztását.

A 6 héten át tartó nyereményjátékban résztvevők között többéjszakás, páros utazásokat sorsolnak ki hétről hétre, belföldi és külföldi úti célokra egyaránt – köztük egy felejthetetlen hajóutat is.

Tájékozódjanak kiváló ár-érték arányú utazási ajánlatainkról az alábbi felületeken:

Web: www.aldi-utazas.hu
Facebook: www.facebook.com/aldiutazas/
Instagram: https://instagram.com/aldiutazas/

Boldog születésnapot, ALDI Utazás!

Újranyitott a marcali ALDI!

Szeptember 21-től ismét várjuk Önöket a Marcali, Noszlopy Gáspár utca 18. szám alatti üzletünkben, ahol látványos átalakítási munkálatokat hajtottunk végre – Önökért!

Milyen változások történtek az üzletben? 

 • Az átalakításnak köszönhetően könnyen, egy helyen átlátható az aktuális, mintegy 1800 termékből álló kínálatunk: az élelmiszerek és non-food termékek is.
 • Az új világítás mellett átalakított zöldség-gyümölcs pulttal várjuk Önöket közvetlenül a bejáratnál, ahol több mint 110, többségében magyar forrásból származó friss termék közül választhatnak.
 • A marcali ALDI-ba is modern, üvegajtóval ellátott frisshúshűtők kerültek.
 • Itt is digitális polccímkéken tájékozódhatnak a termékek árairól.

Ezen felül természetesen mindent megadunk, ami a pénztárcabarát bevásárláshoz elengedhetetlen:

 • a megfizethető minőségű termékek vonzó választékát,
 • 1800-nál is több terméket, amelynek mintegy 90%-a ALDI saját márkás, azaz csak nálunk kapható,
 • havonta 300-nál is több termékakciót, amit az online akciós újságban fedezhetnek fel.

A 8700 Marcali, Noszlopy Gáspár utca 18. szám alatti ALDI áruház nyitvatartása:

Hétfő–szombat: 7:00–20:00
Vasárnap: 7:00–19:00

Fedezzék fel további üzleteinket és azok nyitvatartási idejét országszerte az Üzletkereső funkció használatával, és spóroljanak mindennap!

Új üzletet nyitottunk Budapesten!

Szeptember 14-én megnyitottuk a 44. ALDI-t Budapesten, a XIII. kerületi Csizma utca 3. szám alatt, ahol vásárlókat a vállalattól már megszokott, alacsony árú termékkínálat és modern üzletkörnyezet várja.

A gépkocsival érkezők számára egyedülállóan nagy számú, 70 férőhelyes kényelmes parkoló került kialakításra, az eladótér pedig több mint 1000 m2-es. A vásárlókat új padlóburkolat és zöldség-gyümölcs pult várja közvetlenül a bejáratnál, továbbá az új budapesti ALDI-ban is modern, üvegajtóval ellátott frisshús-hűtőkkel találkozhatnak.

Ezen felül természetesen mindent megadunk, ami a pénztárcabarát bevásárláshoz elengedhetetlen:

 • a megfizethető minőségű termékek vonzó választékát,
 • 1800-nál is több terméket, amelynek mintegy 90%-a ALDI saját márkás, azaz csak nálunk kapható,
 • havonta 300-nál is több termékakciót, amit az online akciós újságban fedezhetnek fel.

A 1139 Budapest, Csizma utca 3. szám alatti ALDI áruház nyitvatartása:

Hétfő–szombat: 7:00–21:00
Vasárnap: 7:00–19:00

Fedezzék fel további üzleteinket és azok nyitvatartási idejét országszerte az Üzletkereső funkció használatával, és spóroljanak mindennap!

ALDI - Az Év Boltja 2023 Két év alatt megtöbbszöröztük a magyar termelőknek adott megrendeléseink értékét

Számunkra kiemelten fontos a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar támogatása. 2021 végén önként vállaltuk, hogy kizárólag magyar friss húst és tojást kínálunk szortimentünkben, továbbá 65 alapvető tejtermék is hazai forrásból érkezik üzleteinkbe.

2022-ben közel 50 milliárd forinttal nagyobb értékű megrendelést adtunk a magyar beszállítóknak szortiment termékekre, mint egy évvel korábban, ami 40%-os növekedést jelent 2021-hez képest.  Állandó kínálatunkban forgalmazott termékeink mintegy ötöde kapta meg a Magyar Termék vagy a Hazai Termék vagy a Hazai Feldolgozású Termék védjegyet, a diszkontláncok közül egyedülálló módon hét termékünk pedig Kiváló Magyar Élelmiszer tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Nem csupán megrendeléseinkkel támogatjuk a magyar mezőgazdaságot és élelmiszeripart, hanem marketingaktivitássokkal is felhívjuk a fogyasztók figyelmét a magyar termékek előnyeire: a frissességre, a rövidebb szállítási láncok révén az alacsonyabb környezeti terhelésre, a magyar gazdaság támogatására.

További részleteket ide kattintva olvashatnak.

ALDI üzlet XVII. kerület Pesti út 2. Megújult környezetben várjuk vásárlóinkat Budapesten, a XVII. kerületben

Megújítottuk Budapesten, a XVII. kerületi Pesti út 2. szám alatt található áruházunkat, amely a mai naptól modernizált környezetben, új dizájnelemekkel és extra kedvezményekkel várja Önöket.

Az újranyitás után a zöldség-gyümölcs pultotot immár közvetlenül a bejáratnál találják, ahol mintegy 120-féle, többségében magyar forrásból származó friss termék közül választhatnak. Üzleteinkbe országszerte modern, üvegajtóval ellátott, döntött polcú állóhűtők kerülnek telepítésre, ahogy a Pesti úti üzlet esetében is történt, ezzel még kényelmesebbé téve a vásárlást. Nemcsak a frisshús-hűtők kerültek modernizálására, de a mirelithűtők is, amelyek még kellemesebbé teszik a vásárlási környezetet.

Ezen felül természetesen mindent megadunk, ami a pénztárcabarát bevásárláshoz elengedhetetlen:

 • a kedvező árú, kiváló minőségű termékek széles választékát,
 • 1800-nál is több terméket, amelynek 80%-a ALDI saját márkás, azaz csak nálunk kapható,
 • havonta 300-nál is több termékakciót, amit az online akciós újságban fedezhetnek fel.

A 1173 Budapest, Pesti út 2. szám alatti ALDI áruház nyitvatartása:

Hétfő–szombat: 6:30–21:00
Vasárnap: 7:00–19:00

Fedezzék fel további üzleteinket és azok nyitvatartási idejét országszerte az Üzletkereső funkció használatával, és spóroljanak mindennap!

Spóroljanak az ALDI-val a Szigeten is!

Az ALDI évek óta aktív szereplője a fesztiválszezonnak: hét éve debütáltunk a Szigeten, hogy minél több Szitizen gondtalanul, pénztárcáját kímélve élvezhesse a fesztiválon töltött napjait.

Fesztiválkitelepülésünk már augusztus 9-én megnyitotta kapuit, így alacsony árú és megbízható minőségű termékeink már a 0. naptól, bolti árakon vásárolhatóak meg az ALDI Shop Zónában. A tavalyinál sokkal nagyobb, mintegy 500 négyzetméteres pop-up bolttal várjuk Önöket, amelynek köszönhetően kényelmesebben és gyorsabban intézhetik bevásárlásukat a 300 food és non-food termék között, továbbá a pop-up bolton belüli látványpékségben frissen sül majd 18-féle közkedvelt pékáru. És még nincs vége! A fesztiválbolt melletti ALDI Grill Zónában profi szakácsaink a megvásárolt BBQ saját márkás termékeket ingyenesen készre sütik, így pár perc alatt friss és igazán finom fogásokkal csillapíthatják éhségüket. Az ALDI Shop Zóna minden nap reggel 7:00 és éjszaka 2:00 között, a Grill Zóna pedig 11:00-tól egészen éjfélig várja Önöket!

Látogassanak el hozzánk, válasszák az ALDI-t a Sziget Fesztiválon is!

Mindent a vásárlókért: újabb üzletünket modernizáltuk!

Az alacsony árak és a megbízható minőségű termékek mellett az is fontos számunkra, hogy vásárlóink kényelmesen intézhessék bevásárlásaikat, ezért üzleteinket rendszeresen felújítjuk, bővítjük.

2023. augusztus 10-étől felújított üzlettel várjuk Önöket Dél-Budán, a Sopron út 60. szám alatti ALDI-ban is! Elsőként ebben az üzletben új, álló fagyasztószekrényeket építettünk be, amelyekben a teljes mirelitkínálat egy oldalon található, így könnyen átlátható, továbbá más fontos termékcsoportok számára is értékes hely szabadulhatott fel. Emellett, a Sopron úti ALDI-ban is megtalálják a modern, üvegajtóval ellátott frisshús-állóhűtőinket, amelyek által a vásárlás nemcsak kényelmesebb, de még több termék helyezhető ki.

Ezen felül természetesen mindent megadunk, ami a pénztárcabarát bevásárláshoz elengedhetetlen:

 • a kedvező árú, kiváló minőségű termékek széles választékát,
 • 1800-nál is több terméket, amelynek 80%-a ALDI saját márkás, azaz csak nálunk kapható,
 • havonta 300-nál is több termékakciót, amit az online akciós újságban fedezhetnek fel.

A 1116 Budapest, Sopron út 60. szám alatti ALDI áruház nyitvatartása:

Hétfő–szombat: 6:30–21:00
Vasárnap: 7:00–19:00

Fedezzék fel további üzleteinket és azok nyitvatartási idejét országszerte az Üzletkereső funkció használatával, és spóroljanak mindennap!

Az ALDI saját márkás termékei segítik a spórolást!

A pénzcentrum.hu legújabb videójában annak járt utána, hogy minek köszönhető saját márkás termékeink árelőnye és megbízható minősége. Pusztai Ádám, az ALDI országos beszerzési igazgatója mellett a Koch Torma Kft. ügyvezetője is értékes információkat oszt meg a nézőkkel.

Kínálatunk 80%-át saját márkás termékeink adják, amelyek alacsony árúak és kiváló minőségűek, és mögöttük sok esetben évtizedes tapasztalattal rendelkező ikonmárkák gyártói állnak. Ilyen az ALDI 15 éve stabil beszállítója, a Koch Torma Kft. is, aki LE GUSTO Tormáinkat is gyártja kiskunfélegyházi üzemében.

Melyik ALDI saját márkás termékek a legnépszerűbbek? Milyen arányban vannak magyar beszállítóink? Hogyan zajlik a beszállítóval közös termékfejlesztés? - ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a videóban.

Kattintsanak, és ismerjék meg ALDI saját márkáink titkát!

https://www.youtube.com/watch?v=MhON9OPQHNs

A kép forrása: pénzcentrum.hu.

Két áruházunkat is újranyitottuk a közelmúltban!

Az alacsony árú és megbízható minőségű termékkínálat mellett azt is fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink számára modern és kényelmes bevásárlási lehetőséget biztosítunk, ezért meglévő üzleteinket rendszeresen felújítjuk, bővítjük.

2023. június 8-án, közel két hónapig tartó felújítás után ismét megnyitotta kapuit az ALDI Óbudán, a Rákóczi utca 38. szám alatt. Megújult az üzlet parkolója és az eladótere is. Új frisshús-hűtőkkel, modern látványpékséggel és még több kasszával várjuk Önöket!

2023. június 22-én pedig Budapest egyik ikonikus áruházát adtuk át vásárlóinknak. A Rétköz utca 10/b alatti ALDI ugyan csak néhány napig tartott zárva, az újranyitás után új üzletberendezés, korszerű és energiatakarékos LED-világítás várja az oda érkezőket.

Ezen felül természetesen mindent megadunk, ami a pénztárcabarát bevásárláshoz elengedhetetlen:

 • a kedvező árú, kiváló minőségű termékek széles választékát,
 • 1800-nál is több terméket, amelynek 80%-a ALDI saját márkás, azaz csak nálunk kapható,
 • havonta 300-nál is több termékakciót, amit az online akciós újságban fedezhetnek fel.

Fedezzék fel további üzleteinket és azok nyitvatartási idejét országszerte az Üzletkereső funkció használatával, és spóroljanak mindennap!

ALDI második e-kamionMár a második e-kamionunkat állítottuk forgalomba!

Mi az ALDI-nál a kezdetek óta fontosnak tartjuk, hogy védjük és óvjuk a környezetünket. Ehhez olyan úttörő megoldásokat keresünk, amelyekkel látványos eredmények érhetőek el. Megérkezett a második e-kamionunk, amely néhány héttel ezelőtt csatlakozott a zöld flottánkhoz.

2021-ben a kiskereskedelmi láncok közül elsőként állítottunk forgalomba e-kamiont, amely töretlen sikerrel és hatékonysággal látja el áruval a budapesti és Pest vármegyei üzleteinket. A második e-kamion elődjéhez hasonló célra hivatott: ő elsősorban a budapesti ALDI-k kiszolgálásáért felel majd.

Néhány érdekesség az új elektromos teherautóval kapcsolatban:

 • a Scania tehergépkocsi 27 tonna össztömegű és egy 230 kW teljesítményű villanymotor hajtja
 • akár 18 raklapnyi áru szállítására is képes
 • egyetlen töltéssel körülbelül 180 km-t tud megtenni, és 5,5 óra alatt tölthető fel teljesen az akkumulátora
 • 100% zöldárammal működik, tehát nemcsak menet közben kibocsátásmentes, de a töltése sem jár károsanyag-kibocsátással
 • havonta 1800 liter gázolaj takarítható meg vele

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy működésünket a fenntarthatóság és a környezetvédelem mentén alakítsuk.

Tegyünk ma a holnapért!

Háromszoros siker Az Év Boltja versenyen!

Az ALDI ismét nagyszerű eredményt ért el az „Az Év Boltja 2023” pályázaton. Három kategóriában is az első helyen végeztünk, így az „Az Év Friss Húsáru Kereskedője”, az „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben” díjak mellett a „NÉBIH KMÉ különdíjat” is elnyertük. Lássuk, milyen eredményeinknek köszönhetjük a nívós díjakat!

Az Év Friss Húsáru Kereskedője 2023

2021 óta 100%-ban hazai forrásból szerezzük be a frisshúsokat, így mindig garantáltan friss, minőségi és magyar termékekkel várhatjuk Önöket! Üzleteink húshűtőit modernizáljuk, amelynek köszönhetően még gazdagabb frisshús-kínálatból választhatnak majd: például 20%-kal növeljük az egész évben kapható frisshúsaink számát. És még valami: egységes csomagolást vezettünk be, ezzel is segítve az Önök könnyebb és egyszerűbb tájékozódását. Hazait, szeretettel!

Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben

A tavalyi évben 1300 új ALDI-s csatlakozott hozzánk! Minden egyes kollégánk munkáját megbecsüljük, és egy befogadó, támogató és munkavállaló-barát környezetet alakítottunk ki, amelyhez biztos megélhetést, átlagon felüli bért és juttatási csomagot kínálunk. Büszkék vagyunk arra, hogy már negyedik alkalommal kaptuk meg a Megbízható Munkaadó 2023/2024 elismerést is, amely igazolja: az ALDI-nál a munkavállaló van a középpontban!

Nébih KMÉ különdíj

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) sokat tesz azért, hogy Önök mindig magas minőségű termékekkel találkozhassanak az ALDI-ban. A tájékozódásban nagy segítség a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy, hiszen ezt csak olyan magyar termékek kaphatják meg, amelyek kiváló minőségét a szakma igazolja. Tudták, hogy tavaly 7 termékünk lett KMÉ-védjegyes, amely a legtöbb kiskereskedelmi láncok között?

Beszállítóinkkal együtt - már 15 éve - folyamatosan azért dolgozunk, hogy Vásárlóink számára megfizethető árú és kiváló minőségű termékeket kínáljunk. Köszönjük a megtisztelő bizalmat!


Új üzletet nyitottunk Pécsett!

2023. június 15-én megnyitottuk az ötödik ALDI-t Pécsett, a Megyeri út 76/1 szám alatt. 5 hónapnyi építési, felújítási munkálat után új frisshús-hűtőkkel, modern látványpékséggel, gazdag kínálattal és sok mással várjuk Önöket!

A pécsiek és a környékbeliek számára az új ALDI is könnyen megközelíthető: kiköveztük a spóroláshoz vezető leggyorsabb utat. A vásárlás élményét a 100 férőhelyes, kényelmes parkoló és a tágas, 1600 négyzetméteres alapterületű üzlet garantálja - új padlóburkolattal, zöldség-gyümölcs pulttal, frisshús-hűtővel és modern látványpékséggel. Ezen felül természetesen mindent megadunk, ami a pénztárcabarát bevásárláshoz elengedhetetlen:

 • a kedvező árú, kiváló minőségű termékek széles választékát,
 • 1800-nál is több terméket, amelynek 80%-a ALDI saját márkás, azaz csak nálunk kapható,
 • havonta 300-nál is több termékakciót, amit az online akciós újságban fedezhetnek fel.

Tudták, hogy megbízható helyi és környékbeli beszállítók termékeit is megtalálja az ALDI polcain? A pécsi székhelyű Efef különböző felvágottakat szállít nekünk, a pécsváradi Aranycipó pedig mentes, sós és édes pékáruival színesíti kínálatunkat.

A Pécs, Megyeri út 76/1. szám alatti ALDI nyitvatartása:
Hétfő-szombat: 07:00-21:00
Vasárnap: 07:00-19:00

Fedezzék fel további üzleteinket országszerte az Üzletkereső funkció használatával, és spóroljanak mindennap!