Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

ALDI - Az Év Boltja 2023 Két év alatt megtöbbszöröztük a magyar termelőknek adott megrendeléseink értékét

Számunkra kiemelten fontos a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar támogatása. 2021 végén önként vállaltuk, hogy kizárólag magyar friss húst és tojást kínálunk szortimentünkben, továbbá 65 alapvető tejtermék is hazai forrásból érkezik üzleteinkbe.

2022-ben közel 50 milliárd forinttal nagyobb értékű megrendelést adtunk a magyar beszállítóknak szortiment termékekre, mint egy évvel korábban, ami 40%-os növekedést jelent 2021-hez képest.  Állandó kínálatunkban forgalmazott termékeink mintegy ötöde kapta meg a Magyar Termék vagy a Hazai Termék vagy a Hazai Feldolgozású Termék védjegyet, a diszkontláncok közül egyedülálló módon hét termékünk pedig Kiváló Magyar Élelmiszer tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Nem csupán megrendeléseinkkel támogatjuk a magyar mezőgazdaságot és élelmiszeripart, hanem marketingaktivitássokkal is felhívjuk a fogyasztók figyelmét a magyar termékek előnyeire: a frissességre, a rövidebb szállítási láncok révén az alacsonyabb környezeti terhelésre, a magyar gazdaság támogatására.

További részleteket ide kattintva olvashatnak.

ALDI üzlet XVII. kerület Pesti út 2. Megújult környezetben várjuk vásárlóinkat Budapesten, a XVII. kerületben

Megújítottuk Budapesten, a XVII. kerületi Pesti út 2. szám alatt található áruházunkat, amely a mai naptól modernizált környezetben, új dizájnelemekkel és extra kedvezményekkel várja Önöket.

Az újranyitás után a zöldség-gyümölcs pultotot immár közvetlenül a bejáratnál találják, ahol mintegy 120-féle, többségében magyar forrásból származó friss termék közül választhatnak. Üzleteinkbe országszerte modern, üvegajtóval ellátott, döntött polcú állóhűtők kerülnek telepítésre, ahogy a Pesti úti üzlet esetében is történt, ezzel még kényelmesebbé téve a vásárlást. Nemcsak a frisshús-hűtők kerültek modernizálására, de a mirelithűtők is, amelyek még kellemesebbé teszik a vásárlási környezetet.

Ezen felül természetesen mindent megadunk, ami a pénztárcabarát bevásárláshoz elengedhetetlen:

 • a kedvező árú, kiváló minőségű termékek széles választékát,
 • 1800-nál is több terméket, amelynek 80%-a ALDI saját márkás, azaz csak nálunk kapható,
 • havonta 300-nál is több termékakciót, amit az online akciós újságban fedezhetnek fel.

A 1173 Budapest, Pesti út 2. szám alatti ALDI áruház nyitvatartása:

Hétfő–szombat: 6:30–21:00
Vasárnap: 7:00–19:00

Fedezzék fel további üzleteinket és azok nyitvatartási idejét országszerte az Üzletkereső funkció használatával, és spóroljanak mindennap!

Spóroljanak az ALDI-val a Szigeten is!

Az ALDI évek óta aktív szereplője a fesztiválszezonnak: hét éve debütáltunk a Szigeten, hogy minél több Szitizen gondtalanul, pénztárcáját kímélve élvezhesse a fesztiválon töltött napjait.

Fesztiválkitelepülésünk már augusztus 9-én megnyitotta kapuit, így alacsony árú és megbízható minőségű termékeink már a 0. naptól, bolti árakon vásárolhatóak meg az ALDI Shop Zónában. A tavalyinál sokkal nagyobb, mintegy 500 négyzetméteres pop-up bolttal várjuk Önöket, amelynek köszönhetően kényelmesebben és gyorsabban intézhetik bevásárlásukat a 300 food és non-food termék között, továbbá a pop-up bolton belüli látványpékségben frissen sül majd 18-féle közkedvelt pékáru. És még nincs vége! A fesztiválbolt melletti ALDI Grill Zónában profi szakácsaink a megvásárolt BBQ saját márkás termékeket ingyenesen készre sütik, így pár perc alatt friss és igazán finom fogásokkal csillapíthatják éhségüket. Az ALDI Shop Zóna minden nap reggel 7:00 és éjszaka 2:00 között, a Grill Zóna pedig 11:00-tól egészen éjfélig várja Önöket!

Látogassanak el hozzánk, válasszák az ALDI-t a Sziget Fesztiválon is!

Mindent a vásárlókért: újabb üzletünket modernizáltuk!

Az alacsony árak és a megbízható minőségű termékek mellett az is fontos számunkra, hogy vásárlóink kényelmesen intézhessék bevásárlásaikat, ezért üzleteinket rendszeresen felújítjuk, bővítjük.

2023. augusztus 10-étől felújított üzlettel várjuk Önöket Dél-Budán, a Sopron út 60. szám alatti ALDI-ban is! Elsőként ebben az üzletben új, álló fagyasztószekrényeket építettünk be, amelyekben a teljes mirelitkínálat egy oldalon található, így könnyen átlátható, továbbá más fontos termékcsoportok számára is értékes hely szabadulhatott fel. Emellett, a Sopron úti ALDI-ban is megtalálják a modern, üvegajtóval ellátott frisshús-állóhűtőinket, amelyek által a vásárlás nemcsak kényelmesebb, de még több termék helyezhető ki.

Ezen felül természetesen mindent megadunk, ami a pénztárcabarát bevásárláshoz elengedhetetlen:

 • a kedvező árú, kiváló minőségű termékek széles választékát,
 • 1800-nál is több terméket, amelynek 80%-a ALDI saját márkás, azaz csak nálunk kapható,
 • havonta 300-nál is több termékakciót, amit az online akciós újságban fedezhetnek fel.

A 1116 Budapest, Sopron út 60. szám alatti ALDI áruház nyitvatartása:

Hétfő–szombat: 6:30–21:00
Vasárnap: 7:00–19:00

Fedezzék fel további üzleteinket és azok nyitvatartási idejét országszerte az Üzletkereső funkció használatával, és spóroljanak mindennap!

Az ALDI saját márkás termékei segítik a spórolást!

A pénzcentrum.hu legújabb videójában annak járt utána, hogy minek köszönhető saját márkás termékeink árelőnye és megbízható minősége. Pusztai Ádám, az ALDI országos beszerzési igazgatója mellett a Koch Torma Kft. ügyvezetője is értékes információkat oszt meg a nézőkkel.

Kínálatunk 80%-át saját márkás termékeink adják, amelyek alacsony árúak és kiváló minőségűek, és mögöttük sok esetben évtizedes tapasztalattal rendelkező ikonmárkák gyártói állnak. Ilyen az ALDI 15 éve stabil beszállítója, a Koch Torma Kft. is, aki LE GUSTO Tormáinkat is gyártja kiskunfélegyházi üzemében.

Melyik ALDI saját márkás termékek a legnépszerűbbek? Milyen arányban vannak magyar beszállítóink? Hogyan zajlik a beszállítóval közös termékfejlesztés? - ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a videóban.

Kattintsanak, és ismerjék meg ALDI saját márkáink titkát!

https://www.youtube.com/watch?v=MhON9OPQHNs

A kép forrása: pénzcentrum.hu.

Két áruházunkat is újranyitottuk a közelmúltban!

Az alacsony árú és megbízható minőségű termékkínálat mellett azt is fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink számára modern és kényelmes bevásárlási lehetőséget biztosítunk, ezért meglévő üzleteinket rendszeresen felújítjuk, bővítjük.

2023. június 8-án, közel két hónapig tartó felújítás után ismét megnyitotta kapuit az ALDI Óbudán, a Rákóczi utca 38. szám alatt. Megújult az üzlet parkolója és az eladótere is. Új frisshús-hűtőkkel, modern látványpékséggel és még több kasszával várjuk Önöket!

2023. június 22-én pedig Budapest egyik ikonikus áruházát adtuk át vásárlóinknak. A Rétköz utca 10/b alatti ALDI ugyan csak néhány napig tartott zárva, az újranyitás után új üzletberendezés, korszerű és energiatakarékos LED-világítás várja az oda érkezőket.

Ezen felül természetesen mindent megadunk, ami a pénztárcabarát bevásárláshoz elengedhetetlen:

 • a kedvező árú, kiváló minőségű termékek széles választékát,
 • 1800-nál is több terméket, amelynek 80%-a ALDI saját márkás, azaz csak nálunk kapható,
 • havonta 300-nál is több termékakciót, amit az online akciós újságban fedezhetnek fel.

Fedezzék fel további üzleteinket és azok nyitvatartási idejét országszerte az Üzletkereső funkció használatával, és spóroljanak mindennap!

ALDI második e-kamionMár a második e-kamionunkat állítottuk forgalomba!

Mi az ALDI-nál a kezdetek óta fontosnak tartjuk, hogy védjük és óvjuk a környezetünket. Ehhez olyan úttörő megoldásokat keresünk, amelyekkel látványos eredmények érhetőek el. Megérkezett a második e-kamionunk, amely néhány héttel ezelőtt csatlakozott a zöld flottánkhoz.

2021-ben a kiskereskedelmi láncok közül elsőként állítottunk forgalomba e-kamiont, amely töretlen sikerrel és hatékonysággal látja el áruval a budapesti és Pest vármegyei üzleteinket. A második e-kamion elődjéhez hasonló célra hivatott: ő elsősorban a budapesti ALDI-k kiszolgálásáért felel majd.

Néhány érdekesség az új elektromos teherautóval kapcsolatban:

 • a Scania tehergépkocsi 27 tonna össztömegű és egy 230 kW teljesítményű villanymotor hajtja
 • akár 18 raklapnyi áru szállítására is képes
 • egyetlen töltéssel körülbelül 180 km-t tud megtenni, és 5,5 óra alatt tölthető fel teljesen az akkumulátora
 • 100% zöldárammal működik, tehát nemcsak menet közben kibocsátásmentes, de a töltése sem jár károsanyag-kibocsátással
 • havonta 1800 liter gázolaj takarítható meg vele

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy működésünket a fenntarthatóság és a környezetvédelem mentén alakítsuk.

Tegyünk ma a holnapért!

Háromszoros siker Az Év Boltja versenyen!

Az ALDI ismét nagyszerű eredményt ért el az „Az Év Boltja 2023” pályázaton. Három kategóriában is az első helyen végeztünk, így az „Az Év Friss Húsáru Kereskedője”, az „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben” díjak mellett a „NÉBIH KMÉ különdíjat” is elnyertük. Lássuk, milyen eredményeinknek köszönhetjük a nívós díjakat!

Az Év Friss Húsáru Kereskedője 2023

2021 óta 100%-ban hazai forrásból szerezzük be a frisshúsokat, így mindig garantáltan friss, minőségi és magyar termékekkel várhatjuk Önöket! Üzleteink húshűtőit modernizáljuk, amelynek köszönhetően még gazdagabb frisshús-kínálatból választhatnak majd: például 20%-kal növeljük az egész évben kapható frisshúsaink számát. És még valami: egységes csomagolást vezettünk be, ezzel is segítve az Önök könnyebb és egyszerűbb tájékozódását. Hazait, szeretettel!

Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben

A tavalyi évben 1300 új ALDI-s csatlakozott hozzánk! Minden egyes kollégánk munkáját megbecsüljük, és egy befogadó, támogató és munkavállaló-barát környezetet alakítottunk ki, amelyhez biztos megélhetést, átlagon felüli bért és juttatási csomagot kínálunk. Büszkék vagyunk arra, hogy már negyedik alkalommal kaptuk meg a Megbízható Munkaadó 2023/2024 elismerést is, amely igazolja: az ALDI-nál a munkavállaló van a középpontban!

Nébih KMÉ különdíj

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) sokat tesz azért, hogy Önök mindig magas minőségű termékekkel találkozhassanak az ALDI-ban. A tájékozódásban nagy segítség a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy, hiszen ezt csak olyan magyar termékek kaphatják meg, amelyek kiváló minőségét a szakma igazolja. Tudták, hogy tavaly 7 termékünk lett KMÉ-védjegyes, amely a legtöbb kiskereskedelmi láncok között?

Beszállítóinkkal együtt - már 15 éve - folyamatosan azért dolgozunk, hogy Vásárlóink számára megfizethető árú és kiváló minőségű termékeket kínáljunk. Köszönjük a megtisztelő bizalmat!


Új üzletet nyitottunk Pécsett!

2023. június 15-én megnyitottuk az ötödik ALDI-t Pécsett, a Megyeri út 76/1 szám alatt. 5 hónapnyi építési, felújítási munkálat után új frisshús-hűtőkkel, modern látványpékséggel, gazdag kínálattal és sok mással várjuk Önöket!

A pécsiek és a környékbeliek számára az új ALDI is könnyen megközelíthető: kiköveztük a spóroláshoz vezető leggyorsabb utat. A vásárlás élményét a 100 férőhelyes, kényelmes parkoló és a tágas, 1600 négyzetméteres alapterületű üzlet garantálja - új padlóburkolattal, zöldség-gyümölcs pulttal, frisshús-hűtővel és modern látványpékséggel. Ezen felül természetesen mindent megadunk, ami a pénztárcabarát bevásárláshoz elengedhetetlen:

 • a kedvező árú, kiváló minőségű termékek széles választékát,
 • 1800-nál is több terméket, amelynek 80%-a ALDI saját márkás, azaz csak nálunk kapható,
 • havonta 300-nál is több termékakciót, amit az online akciós újságban fedezhetnek fel.

Tudták, hogy megbízható helyi és környékbeli beszállítók termékeit is megtalálja az ALDI polcain? A pécsi székhelyű Efef különböző felvágottakat szállít nekünk, a pécsváradi Aranycipó pedig mentes, sós és édes pékáruival színesíti kínálatunkat.

A Pécs, Megyeri út 76/1. szám alatti ALDI nyitvatartása:
Hétfő-szombat: 07:00-21:00
Vasárnap: 07:00-19:00

Fedezzék fel további üzleteinket országszerte az Üzletkereső funkció használatával, és spóroljanak mindennap!