Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Weboldalainkkal és Ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatos tájékoztató

Hatályos: 2024. május 15-től

Üdvözöljük! Örömmel vesszük, hogy meglátogatja weboldalunkat.

Magánszférájának védelme különösen fontos számunkra. Természetesen ez arra is vonatkozik, amikor weboldalainkat felkeresi, valamint ügyfélszolgálatunkkal telefonon, e-mailen vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül felveszi a kapcsolatot. Emiatt átláthatóvá szeretnénk tenni Önnek a weboldalaink adatkezelési folyamatait, illetve az ügyfélszolgálatunkkal való kapcsolatfelvételét. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy mely weboldalakra terjed ki ez az adatkezelési tájékoztató, mit teszünk az Ön adatainak védelme érdekében és milyen adatokat kezelünk.

Kötelezettséget vállalunk weboldalaink látogatói, valamint vásárlóink személyes adatainak a védelmére. Az általunk a weboldalaink használatával kapcsolatban kezelt személyes adatokat harmadik személyeknek csak az ebben az adatkezelési tájékoztatóban írt módon továbbítjuk.

Fenntartjuk a jogot, hogy az ebben az adatkezelési tájékoztatóban rendelkezésre bocsátott információkat előzetes értesítés nélkül módosítsuk. Az adatkezelési tájékoztatónak mindig az itt közzétett aktuális változata irányadó.