Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Üdvözöljük az ALDI Szervizponton!

Szívesen segítünk Önnek a kellékszavatossággal és jótállással kapcsolatos kérdéseiben.

Az ALDI Szervizpont előnyei:

✔️    Könnyen hozzájuthat a jótállási jegyekhez, használati útmutatókhoz
✔️    Kényelmesen és gyorsan intézheti a kellékszavatossági és jótállási igényeit
✔️    Közvetlen kapcsolatfelvétel a szervizzel

Milyen lehetőségek merülnek fel, ha egy, az ALDI-tól vásárolt tartós fogyasztási cikk meghibásodik vagy az utóbb esetleg mégsem felel meg az előzetes várakozásoknak?

A kellékszavatosság, a termékszavatosság, a jótállás és az ALDI pénzvisszafizetési garancia feltételeivel kapcsolatos általános tudnivalóknak többek között a Fogyasztói tájékoztatóban tud utána nézni.

Az „ALDI Online Kiszállítás”-on keresztül kiszállíttatott tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó különös feltételeket az ALDI Online Kiszállítás általános szerződési feltételei rögzítik.

Ön az ALDI weboldalon regisztrált ügyfél és az „ALDI Online Kiszállítás"-on keresztül kiszállíttatott tartós fogyasztási cikk jótállási feltételeivel kapcsolatban érdeklődik? 
Jelentkezzen be a felhasználói fiókjába a belépési adataival és ellenőrizze a termékadatokat a Rendeléseim menüpont alatt.

Hogyan működik az ALDI Szervizpont?
Előfordulhat, hogy egy ALDI-tól vásárolt tartós fogyasztási cikkel kapcsolatban kiegészítő információkra van szüksége, vagy a termék esetleg nem a megszokott módon működik. Az ALDI Szervizpont támogatást kíván nyújtani Önnek ilyen esetekre. Csak adja meg az adott ALDI terméket, és rögtön megkapja a terméknek a használati útmutatóját és az illetékes szervizpartner adatait is tartalmazó jótállási jegyét. Kérésre Ügyfélszolgálatunk is minden lényeges információt megad Önnek a további teendőkkel kapcsolatban.

Kellékszavatossági vagy jótállási igénye merült fel?
Akár otthonról is egyszerűen és kényelmesen kitöltheti az ALDI igényérvényesítési űrlapját. Kérjük, szavatossági vagy jótállási igényét lehetőség szerint teljeskörűen és pontosan szíveskedjen beküldeni, amelyet továbbítunk az illetékes szervizpartner részére. Az igénye feldolgozását követően Ügyfélszolgálatunk értesíti Önt a további teendőkről. Kérjük, hogy a javításra leadni kívánt termékkel fáradjon be az Önhöz legközelebb eső ALDI üzletbe.

Hogyan éri el a használati útmutatót?
A fenti keresőablak segítségével keresse meg a kívánt terméket (Termékkeresés), és kattintson a termékadatokra (Termékadatok mutatása). Az ilyen módon lehívott termékleírásban megtalálja a keresett termékhez rendelkezésre álló dokumentumokat (a használati útmutatót és a jótállási jegyet).


További szerviz dokumentumok megtekintése

Amennyiben a termékkeresés segítségével nem találja meg a vásárolt termék jótállási jegyét, ebben az esetben kérjük, kattintson a "További dokumentumok" gombra.

További dokumentumok