Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Check your product

Honnan származnak valójában a termékek? Melyik régióból érkezik a hús, amelyet az ALDI polcain találok? És vajon a hal, amelyet éppen meg szeretnék vásárolni, tényleg fenntartható gazdálkodásból származik? Amennyiben Ön is feltette már magának ezeket vagy ehhez hasonló kérdéseket, akkor az egyszerűen használható visszakövethetőségi rendszerünkkel minden választ meg tudunk adni, amit Ön keres.

Az ALDI a „Check your product” nevű portálján gyűjti össze a visszakövethetőség és a termék átláthatóság részleteire kiterjedő megoldásait. Kiválaszthatja, hogy a halakról, húsokról vagy borokról szeretne-e pontosabb információkat kapni. Az ALDI ezáltal ismét azt kívánja hangsúlyozni, hogy a minőségi szempontból legmagasabb szintet képviselő élelmiszereknél semmi titkolnivaló nincs.

„Check your Product”: teljeskörű információ a halakról

www.check-your-product.com oldalon már egy ideje pontos információkat lehet lehívni a hús, hal és bor termékek származásával kapcsolatosan. Hónapokig tartó előkészületeket és a beszállítókkal végzett intenzív közös munkát követően az ALDI ezt az átláthatósági kezdeményezést 2014 júniusában a haltermékekre is kiterjesztette. A csomagoláson szereplő „Check your Product” logó az átláthatóságot és a visszakövethetőséget jelzi. A logó időközben már szinte az összes halterméken megtalálható.