Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

ALDI utalványok

Ajándékozza meg szeretteit, barátait ALDI Vásárlási utalvánnyal vagy ALDI UTAZÁS utalvánnyal. A siker garantált, hiszen az utalványokat mindenki arra költheti, amire valóban vágyik.

Az ALDI vásárlási utalvány 1 000 Ft, 5 000 Ft illetve 10 000 Ft értékben, míg az ALDI utazási utalvány 5 000 Ft értékben érhető el. Vásárlását fizetheti utalvánnyal annak értékéig, a fentmaradó összeget forintban egyenlítheti ki. Például 1 499 Ft végösszeg esetén 1 000 Ft-ot fizet ALDI vásárlási utalvánnyal, míg a fennmaradó 500 Ft-ot készpénzben vagy bankkártyával. Az utalvány értékéből kollégáink vissza adni nem tudnak.

Az utalványok megvásárolhatóak az ALDI-üzletekben, a kasszáknál. Az ALDI vásárlási utalványok valamennyi magyarországi ALDI-üzletben beválthatóak. Az utazás utalványok beválthatóak az aldi-utazas.hu weboldalon, valamint az ALDI UTAZÁS telefonos ügyfélszolgálatán keresztül történő foglalás esetén az ALDI UTAZÁS ajánlataira. Az utalványok készpénzre nem válthatóak. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (ALDI) nem szervezője és nem közvetítője az utazásoknak. Valamennyi utazás szervezője, ill. közvetítője az Eurotours GmbH (Kirchberger Straße 8, 6370 Kitzbühel, Ausztria, nyilvántartási szám: TO - 000028).

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. az utalványokat névértéken számítva fogadja érvényességi idő nélkül, a megjelölt termékkörre.
Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. az utalvány értékéből nem ad vissza készpénzben, és azt sem részben, sem teljes egészében nem váltja készpénzre. 
Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. csak sérülésmentes és valódi utalványokat fogad el.