Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

 

Minden üzletünk kártyaleolvasó terminálokkal van felszerelve, így vásárlása során kényelmesen fizethet bankkártyával, sőt akár mobiltelefonjával is. Adatait természetesen szigorúan bizalmasan kezeljük, valamint szigorúan betartunk minden adatvédelemmel kapcsolatos törvényi előírást.

A Mastercard Részletfizetési lehetőséggel kapcsolatban kérjük, érdeklődjön a kártyakibocsátó bankjánál. További információt a szolgáltatásról, az alábbi oldalon talál:
https://www.mastercard.hu/hu-hu/consumers/features-benefits/mastercard-reszletfizetes.html

ALDI fizetési lehetőségek, utalványaink, ALDI vásárlási utalvány, ALDI utazás utalvány

Az ALDI vásárlási és ALDI utazási utalványokat kínál vásárlói számára.
A vásárlási utalványok Magyarországon bármely ALDI üzletben beválthatók. Az utalványok a pénztáraknál kaphatók.

Az ALDI UTAZÁS utalványokat az utazási ajánlatok lefoglalásakor válthatja be. Az utalványszámo(ka)t telefonos foglalás esetén adhatja meg, közvetlen internetes foglalás esetén pedig írja be a megfelelő mezőbe. Az utalvány értéke jóváírásra kerül a foglalás esedékes díjában, és ezzel az utalvány érvényessége véget ér. 

Az utalványok megvásárolhatóak az ALDI-üzletekben, a kasszáknál. Az ALDI vásárlási utalványok valamennyi magyarországi ALDI-üzletben beválthatóak. Az utazás utalványok beválthatóak az aldi-utazas.hu weboldalon, valamint az ALDI UTAZÁS telefonos ügyfélszolgálatán keresztül történő foglalás esetén az ALDI UTAZÁS ajánlataira. Az utalványok készpénzre nem válthatóak. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (ALDI) nem szervezője és nem közvetítője az utazásoknak. Valamennyi utazás szervezője, ill. közvetítője az Eurotours GmbH (Kirchberger Straße 8, 6370 Kitzbühel, Ausztria, nyilvántartási szám: TO - 000028).

Az utalványok készpénzre nem válthatók, ezért szíves megértésüket kérjük.

ALDI fizetési lehetőségek, Rewin kártya, Rewin utalvány, Edenred utalvány

Tájékoztatjuk, hogy az Edenred kivonult Magyarországról. 2023. novembertől a cég Rewin Magyarország Kft. néven folytatja működését.

A tulajdonosváltás során az Edenred kártyaprogramja lezárásra kerül.
Az Edenred kártyák a rajtuk feltüntetett érvényességi idő helyett 2023. december 31-ig használhatóak fel. A papír alapú Edenred utalványok 2024 év végéig maradnak használatban.
Edenred kártyák és utalványok pontos felhasználási körét, valamint további információkat a www.edenred.hu oldalon talál.

Hamarosan elérhetőek lesznek az utalványok Rewin márkanév alatt is, csakúgy mint az új Rewin kártyaprogram. További információért keresse fel a Rewin honlapját: www.rewin.hu.

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. az utalványokat névértéken számítva fogadja érvényességi idő nélkül, a megjelölt termékkörre.

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. az utalvány értékéből nem ad vissza készpénzben, és azt sem részben, sem teljes egészében nem váltja készpénzre. 

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. csak sérülésmentes és valódi utalványokat fogad el.