Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató

 

Kedves Vásárlóink, 
A ROI DE TREFLE Francia sajtválogatás - Kecskesajt, 200 g termékének 2022.09.27-i és az azt megelőző fogyaszthatósági idejű tételeire az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és beszállítója, a Pierre Meyer GmbH elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.
További információért kérjük, kattintson.


Kedves Vásárlóink,
A Kockázott bacon 500 g termék L244 04.10.2022 tételére a szállító HUNGARO-FOOD 2009 KFT. és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.
További információért kérjük, kattintson.

Garancia portál - Igénylőlap


Az ügyfeleink problémáival és a garanciális termékekkel kapcsolatos teljes körű és pontos adatok megadása, valamint a probléma pontos leírása lehetővé teszik a javítás gyorsabb lebonyolítását. Az adatlap ügyfél számára történő kitöltése során ezért ügyelni kell az információk teljes és részletes átadására.
a7698267-52fd-4c12-b615-a55e1d1b4984

SCHEPPACH SDS Max bontókalapács AB1500X

Akciós időszak
2022.09.15-től
Márka
SCHEPPACH
Cikkszám
000000000000415625
Termékadatok és garancia információk
Hol vásárolta a terméket?
Kérjük, adja meg a rendelési számot
Kérjük, írjon be érvényes rendelési számot.
Kérjük, ellenőrizze a bevitt adatokat.
Kérjük, ellenőrizze a bevitt adatokat.
Fotó feltöltése az érvényes vásárlási igazolásról:

A fájl mérete nagyobb, mint 3 MB.

Kérjük, töltse fel a fotót a vásárlási igazolásról.

SCHEPPACH SDS Max bontókalapács AB1500X

Rendelési szám

Üzlet

Kérjük, válassza ki a reklamáció okát.
Az üzenet megadása kötelező.
Kérjük, töltse fel a képeket:

A fájl mérete nagyobb, mint 2 MB

Kérjük, válassza ki a megszólítást.
Kérjük, ellenőrizze az adatbevitelt.
Kérjük, ellenőrizze az adatbevitelt.
Kérjük, ellenőrizze az adatbevitelt.

 
Kérjük, fogadja el az adatvédelmi rendelkezéseinket.


Az ALDI nem vállal felelősséget tartozékoknak, adatoknak vagy programoknak a gyártó, illetve javítószolgálata általi szervizelés során történő elvesztéséért.

Ha nem áll fenn szavatosság vagy jótállás alá tartozó hiba, vagy ha a meghibásodás a nem megfelelő kezelésre vezethető vissza, Önt terhelő javítási költségek merülhetnek fel, amelyekről előzetesen tájékoztatjuk.

*Kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az ALDI az általa kínált webes szolgáltatások (nyereményjátékok, ALDI Online Kiszállítás stb.) használata során általam a személyazonosságomra vonatkozóan közölt valamennyi személyes adatot, az e szolgáltatások általam történő használatával kapcsolatos adatot (logfájlok, kattintási adatok, keresett termékek, hozzászólások, szavazásokban/véleményfelmérésekben való részvétel és azok eredményei, feltöltések és letöltések, a fényképeket is ideértve), valamint az egyéni vásárlási szokásaimmal (a vásárlás helye és időpontja, az általam vásárolt termékek) kapcsolatos adatot korlátlanul felhasználja ameddig az szükséges ahhoz, hogy a számomra az ALDI termék- és szolgáltatáskínálatáról személyre szabott tájékoztatást nyújtson és felmérje a vásárlói elégedettségemet, illetve ameddig vissza nem vonom az ehhez való hozzájárulásomat. Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatom ([adatvedelem@aldi.hu]) címre küldött e-maillel.