Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató

 

Kedves Vásárlóink, 
A Natur Aktiv Bio szójaalapú érme termék 2023.04.15. lejárati idővel és L22292 tételazonosítóval rendelkező, tofus-spenótos fajtájában (szállító: Biolab S.r.l.) nem zárható ki mikrobiológiai szennyeződés (Bacillus Cereus), emiatt fogyasztásra nem alkalmas, ezért a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indítunk. 

További információért kérjük, kattintson.

Fesztiválozz az ALDI-val!
Fesztiválozz az ALDI-val!

Fesztiválozz az ALDI-val!

A fesztiválozókkal együtt az ALDI is visszatér a nagy hazai fesztiválokra. A zenei események látogatói a VOLT Fesztiválon, a Balaton Soundon, a Szegedi Ifjúsági Napokon és a Sziget Fesztiválon találkozhatnak az ALDI kitelepüléseivel.

A júniusban megrendezésre kerülő VOLT Fesztiválon, valamint az augusztusi Sziget Fesztiválon egy közel 300 négyzetméteres pop-up bolttal, a rendezvényre hangolt, több mint 250 árucikkből álló kínálattal – a friss élelmiszerek mellett a gondtalan bulizáshoz szükséges fesztivál termékekkel – és Grill Zónával várja majd az áruházlánc a látogatókat.

A Balaton Soundon és a SZIN-en a Grill Zóna mellett egy ingyenes ALDI Lounge is megnyitja kapuit a pihenni vágyók számára, ahol a zenéről saját DJ gondoskodik majd.

Az ALDI-val garantált a fesztiválhangulat, természetesen ALDI áron!