Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Fesztiválozzanak az ALDI-val idén is!

Az ALDI 2023-ban is kiveszi a részét a fesztiválszezonból, a népszerű események látogatói a Gyerekszigeten, a Balaton Soundon és a Szigeten találkozhatnak majd kitelepüléseinkkel.

Töltődjenek fel, kapcsolódjanak ki velünk - ALDI áron!

Gyereksziget

Időpont: 2023. június 16. - 2023. június 18.

A Gyerekszigeten a családokat óriástársassal, kifestőkkel és ügyességi játékokkal várjuk minden nap 10 és 18 óra között. Természetesen a gyerkőcök körében már jól ismert és közkedvelt Paradicsom Úrral is találkozhatnak, aki az ALDI ember nagyságú, kiváló saját márkás termékei társaságában üti el az időt. Kalandra és jókedvre fel, éljünk át együtt nagyszerű élményeket az ALDI KIDS árnyékos területén!

Balaton Sound

Időpont: 2023. június 28. - 2023. július 1.

A tóparti fesztiválon nem kell azon rágódniuk, hogy hol ehetnek pénztárcabarát áron igazán finomat. Idén is várja Önöket a Grill Zóna, ahol különböző szendvicseket kínálunk választható pékáruval, grill-salátatálakat friss, vegyes salátával és választható öntettel. Sőt, a mentes és egészségtudatos életmód elkötelezett támogatójaként a vegán étrendet követők számára is kedveskedünk majd. Az egyes fogásokat kollégáink frissen, helyben készítik el, kiváló ALDI-s alapanyagokból. Bulizzunk együtt! 

Sziget

Időpont: 2023. augusztus 10. - 2023. augusztus 15.

Már hét éve annak, hogy debütáltunk a Sziget Fesztiválon, ahol idén is kifejezetten a fesztiválozók számára kialakított pop-up bolttal települünk ki, ám ezúttal még nagyobb méretű és természetesen még szélesebb kínálattal: élelmiszerekkel, friss zöldségekkel és gyümölcsökkel, helyben sütött pékáruval várunk mindenkit. Az üzletben a megszokott, bolti árakon vásárolhatnak be, így a pénztárcájuk is jól jár. A fesztiválbolthoz kapcsolódóan felállított grillteraszon pedig az ALDI remek szakácsai kérésre ingyenesen készre is sütik az üzletben vásárolt termékeket. Velünk mindig spórolhatnak - a Szigeten is!