Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Jó étel nem vész el!

Vállalatunk hatékony élelmiszermentő program kidolgozásával teszi a legtöbbet a rászorulók támogatása érdekében.

A kereskedelmi forgalomba már nem kerülő, de fogyasztásra még alkalmas élelmiszerek megmentése és rászorulók számára történő eljuttatása érdekében, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. folyamatosan bővíti partnerségét az Élelmiszerbankkal, hogy a lehetőségekhez mérten a legtöbb maradék megmentésre kerüljön.

Intézkedéseink az élelmiszer-pazarlás ellen

Vállalati filozófiánk alapja a maximális hatékonyság és a pontos mennyiségi tervezés. Termékeinket a lejárati dátum elérése előtt matricával jelöljük meg, és kedvezményes áron kínáljuk őket.

Az ALDI egy jól összeállított szortimenttel rendelkezik, termékeink rendelését egy fejlett, automatikus rendelési rendszer segíti. A rendelési mennyiséget az üzletvezető ellenőrzi, ily módon a mennyiségek pontosan kiszámításra kerülnek, elkerülve a többletet.

A környezettel és a természeti erőforrásokkal való felelősségteljes bánásmód az ALDI számára magától értetődő. Polcainkon mindig friss termékeket kínálunk vásárlóinknak, hatékony logisztikai rendszerünknek köszönhetően rövid szállítási útvonalakat biztosítunk.

A hatékony logisztika, és a pontos tervezés ellenére keletkeznek feleslegek. A kereskedelmi forgalomba már nem kerülő, de fogyasztásra még alkalmas élelmiszereket rászorulóknak adományozzuk. Az emberi fogyasztásra már nem alkalmas élelmiszer hulladékot pedig állatkerteknek, menhelyeknek és helyi gazdáknak adományozzuk állati etetésre.

ALDI - Magyar Élelmiszer Bank