Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Miben segíthetünk?

Milyen esetben kerülnek mentésre az adataim?

Az adatok a felhasználói profilba akkor kerülnek mentésre, ha azokat Ön a felhasználói fiók létrehozatalakor önkéntesen megadja. Amennyiben hozzájárul adatainak direktmarketing célú (hírlevél) felhasználásához, adatait az ügyféladatbázisunkban is tároljuk.
Ettől függetlenül az „ALDI Online kiszállítás” termék megrendelésekor, a fizetési folyamat során meg kell adnia a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat is: nevét, elérhetőségét, számlázási és szállítási címét, valamint - harmadik fél szolgáltatónak, amennyiben ezt a fizetési formát választotta - fizetési adatait. Fizetési adatait nem tároljuk, azt harmadik fél szolgáltató kezeli.
A felhasználói profillal kapcsolatos adatkezelésről bővebben az Adatvédelem és Impresszum ALDI link alatt a 4.6 pontban, a direktmarketing célú adatkezelésről a 4.2 pontban az ALDI Online kiszállítással kapcsolatos adatkezeléssel kapcsolatban pedig a 4.7. pontban olvashat bővebben. 

Hasznosnak találta a tartalmat?

Köszönjük a visszajelzését!