Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 250 g HAPPY HARVEST búza finomliszt
  • 0,5 tk BELLA sütőpor
  • 1 tk BELLA szódabikarbóna
  • 100 g HAPPY HARVEST eritrit
  • LE GUSTO tengeri só
  • 90 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 150 g MILFINA - ENJOY FREE natúr joghurt
  • 1 citrom reszelt héja
  • 0,5 citrom leve
  • 2 darab GOLDLAND tojás
  • 150 g SWEET VALLEY áfonya

Elkészítés módja

  1. A sütőporral és a szódabikarbónával elkevert lisztet egy tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk az eritritet és egy csipet sót.
  2. A napraforgóolajat, a natúr joghurtot, a reszelt citromhéjat és a fél citrom levét összekeverjük. A tojásokat kissé felverjük, majd hozzáadjuk az olajos masszához.
  3. A lisztes- és az olajos-tojásos keveréket gyors mozdulatokkal összedolgozzuk, végül óvatosan beleforgatjuk az áfonyát.
  4. A tésztát muffinformába adagoljuk és a 190 °C-ra előmelegített sütőben kb. 15 - 18 perc alatt készre sütjük.

Tipp

  • Ha igazán omlós muffinokat szeretnénk, akkor a tésztát ne keverjük sokáig.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!

Press Escape to dismiss this dialog