Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 800 g főtt burgonya
  • 1 darab NATUR AKTIV BIO tojás
  • 350 g HAPPY HARVEST finomliszt
  • 500 g MILFINA ENJOY FREE - félzsíros tehéntúró
  • 100 g MILFINA Natúr joghurt 1,5%
  • 60 g porcukor
  • 1 darab narancs reszelt héja
  • 1 darab citrom reszelt héja
  • 250 g barack
  • 350 g NATUR AKTIV BIO vajas zabkeksz

Elkészítés módja

  1. A krémhez az alapanyagokat egy robotgépben krémesre zúzzuk.
  2. A barackot kb. 1,5 x 1,5 cm-es darabokra vágjuk. A zabkekszet egy robotgépben zsemlemorzsa állagúra törjük.
  3. A tésztához az alapanyagokat összedolgozzuk, majd egy alaposan meglisztezett felületen kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk, és kb. 7 x 7 cm-es kockákat vágunk belőle.
  4. Minden kocka közepére teszünk a túrókrémből kb. 1 teáskanálnyit és egy darab barackot. A tészta négy sarkát összecsípve gombócot formálunk.
  5. A gombócokat enyhén sós, forrásban lévő vízben megfőzzük, ha feljöttek a víz tetejére, szűrőkanállal kiszedjük, beleforgatjuk a zabkekszbe, és már ehetjük is.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!

Press Escape to dismiss this dialog