Bolognai spagetti
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 500 g HÚSMESTER darált sertéshús
- 500 g CUCINA NOBILE passzírozott paradicsom
- 1 darab vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 tk LE GUSTO oregánó
- 300 g CUCINA NOBILE spagetti tészta
- 2 tk LE GUSTO bazsalikom
- 2 tk LE GUSTO só
- 1 tk LE GUSTO őrölt fekete bors
- 1 tk HAPPY HARVEST kristálycukor
- 200 g MILFINA trappista sajt
Elkészítés módja
- A darált sertéshúst egy magas falú serpenyőbe tesszük és közepes lángon elkezdjük sütni.
- A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk és hozzáadjuk a húshoz.
- A húst befűszerezzük, majd összeforgatjuk a hagymával.
- Amikor a hagyma üvegesre párolódott a hús zsírjában, hozzáadjuk a passzírozott paradicsomot és a cukrot, lefedjük, majd közepes lángon kb. 20 percig főzzük.
- A tésztát bő, sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük.
- A kész bolognai ragut a tésztával tálaljuk és megszórjuk frissen reszelt sajttal.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!