Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 450 g NATURE'S GOLD fagyasztott zöldborsó
  • 500 ml MILFINA UHT tej 1,5%
  • 100 g HAPPY HARVEST finomliszt
  • 2 tk LE GUSTO só
  • 1 tk HAPPY HARVEST kristálycukor
  • 420 g sütni való kolbász

Elkészítés módja

  1. A borsót egy közepes lábasba tesszük, felöntjük 400 ml vízzel és 10 perc alatt puhára főzzük.
  2. A tejet a liszttel, a sóval és a cukorral csomómentesre keverjük, majd ráöntjük a megfőtt borsóra és addig főzzük, amíg sűrűsödni kezd.
  3. A kolbászokat bevagdossuk, majd egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk őket.
  4. A borsófőzelékhez a kolbászokat feltétként tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!