Borsófőzelék kolbásszal
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 450 g NATURE'S GOLD fagyasztott zöldborsó
- 500 ml MILFINA UHT tej 1,5%
- 100 g HAPPY HARVEST finomliszt
- 2 tk LE GUSTO só
- 1 tk HAPPY HARVEST kristálycukor
- 420 g sütni való kolbász
Elkészítés módja
- A borsót egy közepes lábasba tesszük, felöntjük 400 ml vízzel és 10 perc alatt puhára főzzük.
- A tejet a liszttel, a sóval és a cukorral csomómentesre keverjük, majd ráöntjük a megfőtt borsóra és addig főzzük, amíg sűrűsödni kezd.
- A kolbászokat bevagdossuk, majd egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk őket.
- A borsófőzelékhez a kolbászokat feltétként tálaljuk.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!