Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 800 g HÚSMESTER csirkemellfilé
  • 250 g HAPPY HARVEST bulgur
  • 180 ml KOKÁRDÁS főzőtejszín 10%
  • 125 g MILSANI tejföl 20%
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 darab vöröshagyma
  • 1 kanál LE GUSTO fűszerpaprika, csemege
  • 3 tk LE GUSTO só
  • 1 tk LE GUSTO rozmaring
  • 20 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 1 tk LE GUSTO kurkuma

Elkészítés módja

  1. A bulgurt egy lábasba tesszük, felöntjük annyi vízzel, amennyi egy ujjnyira ellepi, és egy teáskanál sót adunk a vízhez.
  2. Közepes fokozaton elkezdjük főzni, majd amikor elfőne alóla a víz, hozzáadjuk az egy evőkanál pirospaprikát és felöntjük a tejszínnel.
  3. Felforraljuk, majd elzárjuk a tűzhelyet és fedő alatt puhára pároljuk a bulgurt.
  4. Megtisztítjuk és felkockázzuk a fokhagymát és a vöröshagymát, és egy serpenyőben 20 ml olajon közepes lángon megpároljuk.
  5. A csirkemellet kis kockákra vágjuk. A csirkemellkockákat egy tálban a tejföllel és a többi fűszerrel alaposan összeforgatjuk.
  6. Amikor a hagyma üvegesre párolódott, hozzáadjuk a pácolt csirkemellet és 15 perc alatt készre sütjük.
  7. Az elkészült húst összekeverjük a puhára párolódott bulgurral, melegen tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!