Csőben sült csirkemell
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 800 g HÚSMESTER csirkemellfilé
- 2 darab paradicsom
- 2 darab vöröshagyma
- 150 g laktózmentes cheddar sajt (fűszeres)
- 10 g LE GUSTO szárnyas fűszerkeverék
- 120 g BON-RI hosszúszemű előgőzölt rizs
Elkészítés módja
- A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, alaposan befűszerezzük, majd egy sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük.
- Megtisztítjuk, felszeleteljük a paradicsomot és felkarikázzuk a megpucolt vöröshagymát.
- 2-2 szelet paradicsomot teszünk a hússzeletekre, a paradicsomra pedig vöröshagyma-karikákat helyezünk, majd az egészet megszórjuk reszelt cheddar sajttal.
- 180 °C-ra előmelegített sütőben (alsó-felső fokozat) kb. 30 perc alatt készre sütjük a húst.
- Míg a sütőben sül a hús, addig megfőzzük a rizst, s melegen tálaljuk a csőben sült csirkemell mellé.
* Maximum 15 hozzávalót adhatsz hozzá listádhoz, ha többet szeretnél, kérjük, jelentkezz be!