Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 3 főre

  • 3 kanál BELLA mazsola
  • 100 ml SILVERSTONE barna rum
  • 500 g KOKÁRDÁS rögös túró
  • 3 darab GOLDLAND mélyalmos tojássárgája
  • 2 kanál KOKÁRDÁS vödrös tejföl 20%
  • 1 csomag BELLA vanillincukor
  • 1 darab citrom reszelt héja
  • 3 darab GOLDLAND mélyalmos tojásfehérje
  • 7 kanál porcukor
  • 250 g BACKETTERIA leveles tészta
  • 600 ml KOKÁRDÁS féltartós habtejszín
  • 1 csomag BELLA pudingpor vanília ízű
  • 30 g MILFINA teavaj
  • 2 kanál porcukor

Elkészítés módja

  1. A mazsolát egy kisebb tálba tesszük, és ráöntjük a rumot, majd félretesszük 30 percre.
  2. Egy nagyobb keverőtálba tesszük a rögös túrót, a tojások sárgáját, a tejfölt, a vaníliás cukrot és a citrom lereszelt héját, majd elkeverjük.
  3. A mazsolákat lecsepegtetjük, és kisebb darabokra vágjuk, majd ezt is a túrós keverékhez adjuk.
  4. Szétosztjuk a túrós tölteléket a tésztalapon, feltekerjük, majd egy sütőtálba helyezzük és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük 30 percre.
  5. A tejszínben elkeverjük a vaníliás pudingport és 3 ek porcukrot, valamint a vajat.
  6. Ha megsült a tészta, kivesszük a sütőből, és hagyjuk egy kicsit hűlni. A krémmel tálaljuk!

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!

Press Escape to dismiss this dialog