Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 2 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 3 újhagyma
  • 75 g CUCINA NOBILE sűrített paradicsom
  • 1 darab padlizsán
  • 1 konzerv NATURE'S GOLD vörösbab
  • 1 konzerv NATURE'S GOLD fehérbab
  • 10 g LE GUSTO kakukkfű
  • 10 g LE GUSTO bazsalikom
  • 1 csipet LE GUSTO őrölt kömény
  • LE GUSTO só, bors
  • 250 g CSÁSZÁR szarvacska 4 tojásos
  • 2 csomag CUCINA NOBILE mozzarella

Elkészítés módja

  1. Egy serpenyőben egy kevés olajon elkezdjük pirítani az újhagymát, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, majd a kockára vágott padlizsánt, és megpirítjuk.
  2. Beleöntjük a lecsöpögtetett vörösbabot és a fehérbabot a levével együtt.
  3. Kakukkfűvel, bazsalikommal, köménnyel, sóval és borssal fűszerezzük, és 15 percig főzzük.
  4. A tésztát a leírás szerinti idő alatt, enyhén sós vízben kifőzzük, leszűrjük, majd elkeverjük a babos-padlizsános raguval.
  5. Lehúzzuk a tűzhelyről, befedjük a tetejét a mozzarellával, és 220 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük, vagy amíg a sajt meg nem pirul egy kicsit.
  6. Tálalás előtt 10 percet állni hagyjuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!