Egyszerű babos tészta (vegetáriánus)
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 2 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj
 - 3 újhagyma
 - 75 g CUCINA NOBILE sűrített paradicsom
 - 1 darab padlizsán
 - 1 konzerv NATURE'S GOLD vörösbab
 - 1 konzerv NATURE'S GOLD fehérbab
 - 10 g LE GUSTO kakukkfű
 - 10 g LE GUSTO bazsalikom
 - 1 csipet LE GUSTO őrölt kömény
 - LE GUSTO só, bors
 - 250 g CSÁSZÁR szarvacska 4 tojásos
 - 2 csomag CUCINA NOBILE mozzarella
 
Elkészítés módja
- Egy serpenyőben egy kevés olajon elkezdjük pirítani az újhagymát, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, majd a kockára vágott padlizsánt, és megpirítjuk.
 - Beleöntjük a lecsöpögtetett vörösbabot és a fehérbabot a levével együtt.
 - Kakukkfűvel, bazsalikommal, köménnyel, sóval és borssal fűszerezzük, és 15 percig főzzük.
 - A tésztát a leírás szerinti idő alatt, enyhén sós vízben kifőzzük, leszűrjük, majd elkeverjük a babos-padlizsános raguval.
 - Lehúzzuk a tűzhelyről, befedjük a tetejét a mozzarellával, és 220 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük, vagy amíg a sajt meg nem pirul egy kicsit.
 - Tálalás előtt 10 percet állni hagyjuk.
 
* Maximum 15 hozzávalót adhatsz hozzá listádhoz, ha többet szeretnél, kérjük, jelentkezz be!