Fetás kuszkuszsaláta (vegetáriánus)
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 360 g HAPPY HARVEST (gabonaválogatás) kuszkusz
- 720 ml alaplé LE GUSTO zöldségleves- vagy erőleves ízű kockából
- 1 darab kígyóuborka
- 2 darab kápia paprika
- 0,5 darab póréhagyma
- 250 g LYTTOS - ENJOY FREE! laktózmentes görög feta sajt
- citrom leve
Elkészítés módja
- A kuszkuszt felöntjük a forró alaplével, lefedjük és kb. 15 - 20 percig állni hagyjuk, míg megszívja magát.
- A kígyóuborkát és a kápia paprikát megmossuk, majd apróra vágjuk. A póréhagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk.
- A feta sajtot felkockázzuk.
- Ha a kuszkusz kihűlt, beleforgatjuk a felaprított zöldségeket és a feta sajtot, majd néhány csepp frissen facsart citromlével ízesítjük.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!