Fetás kuszkuszsaláta (vegetáriánus)
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 180 g HAPPY HARVEST kuszkusz
- 360 ml alaplé LE GUSTO zöldségleveskockából
- 1 darab kígyóuborka
- 1 darab közepes méretű kápia paprika
- 1 darab póréhagyma
- 200 g ENJOY FREE - KOKÁRDÁS laktózmentes krémfehér sajt
- citrom leve
Elkészítés módja
- A kuszkuszt felöntjük a forró alaplével, lefedjük és kb. 15 - 20 percig állni hagyjuk, míg megszívja magát.
- A kígyóuborkát és a kápia paprikát megmossuk, majd apróra vágjuk. A póréhagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk.
- A krémfehér sajtot felkockázzuk.
- Ha a kuszkusz kihűlt, beleforgatjuk a felaprított zöldségeket és a krémfehér sajtot, majd néhány csepp frissen facsart limelével vagy citromlével ízesítjük, ízlés szerint fűszerezzük.
* Maximum 15 hozzávalót adhatsz hozzá listádhoz, ha többet szeretnél, kérjük, jelentkezz be!