Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 3 főre

  • 50 g HAPPY HARVEST gesztenye
  • 250 g FINEST BAKERY gesztenyepüré
  • 40 g porcukor
  • 2 tk SILVERSTONE barna rum
  • 1 darab BIO narancs héja
  • 40 g FINEST BAKERY vajas keksz - natúr
  • 30 g porcukor

Elkészítés módja

  1. A gesztenyét megsütjük, összemorzsoljuk, és összekeverjük a gesztenyemasszával.
  2. Ezután a gesztenyébe belekeverjük a porcukrot, a rumot és a narancshéjat, majd beállítjuk az állagát a kekszmorzsával. Ha házi gesztenyemasszát használtok, előfordulhat, hogy több nedvesség van benne, ezért ebben az esetben több kekszmorzsára lehet szükség.
  3. A kész masszából golyócskákat formázunk – mi 40 grammosakat csináltunk.
  4. A kész golyókat porcukorba forgatjuk, hogy fehérek legyenek. Ez a mozzanat természetesen elhagyható, de ettől látványosabb lesz.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!

Press Escape to dismiss this dialog