Gluténmentes tésztasaláta
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 3 főre
- 250 g ENJOY FREE gluténmentes zöldségtészta
- 250 ml ENJOY FREE - MILFINA laktózmentes habtejszín
- 3 kanál MILSANI laktózmentes tejföl
- 2 kanál LE GUSTO majonéz
- 1 kanál LE GUSTO mustár
- 20 g LYTTOS görög olívabogyó (zöld)
- 20 g LYTTOS görög olívabogyó (kalamata)
- 100 g MILSANI laktózmentes trappista sajt
- LE GUSTO tengeri só
- LE GUSTO őrölt fekete bors
- LE GUSTO oregánó
- LE GUSTO bazsalikom
- citrom leve
Elkészítés módja
- A tésztát a csomagoláson leírtak alapján sós vízben megfőzzük, miután leszűrtük, hűlni hagyjuk.
- A habtejszínt, a tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, majd sóval, borssal, oregánóval és bazsalikommal ízlés szerint fűszerezzük.
- Az olívabogyókat és a sajtot apró darabokra vágjuk.
- Minden hozzávalót alaposan összekeverünk, végül kevés citromlevet is facsarhatunk a tetejére, majd tálalás előtt a kész tésztasalátát néhány órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
* Maximum 15 hozzávalót adhatsz hozzá listádhoz, ha többet szeretnél, kérjük, jelentkezz be!