Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 3 főre

  • 250 g ENJOY FREE gluténmentes zöldségtészta
  • 250 ml ENJOY FREE - MILFINA laktózmentes habtejszín
  • 3 kanál MILSANI laktózmentes tejföl
  • 2 kanál LE GUSTO majonéz
  • 1 kanál LE GUSTO mustár
  • 20 g LYTTOS görög olívabogyó (zöld)
  • 20 g LYTTOS görög olívabogyó (kalamata)
  • 100 g MILSANI laktózmentes trappista sajt
  • LE GUSTO tengeri só
  • LE GUSTO őrölt fekete bors
  • LE GUSTO oregánó
  • LE GUSTO bazsalikom
  • citrom leve

Elkészítés módja

  1. A tésztát a csomagoláson leírtak alapján sós vízben megfőzzük, miután leszűrtük, hűlni hagyjuk.
  2. A habtejszínt, a tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, majd sóval, borssal, oregánóval és bazsalikommal ízlés szerint fűszerezzük.
  3. Az olívabogyókat és a sajtot apró darabokra vágjuk.
  4. Minden hozzávalót alaposan összekeverünk, végül kevés citromlevet is facsarhatunk a tetejére, majd tálalás előtt a kész tésztasalátát néhány órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!