Gluténmentes tésztasaláta
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 3 főre
- 250 g CUCINA NOBILE - ENJOY FREE! gluténmentes fusilli
- 250 ml MILFINA - ENJOY FREE! laktózmentes habtejszín
- 3 kanál MILFINA - ENJOY FREE! laktózmentes tejföl 20 % zsírtartalommal
- 2 kanál LE GUSTO majonéz
- 1 kanál LE GUSTO mustár
- 20 g LYTTOS görög olívabogyó (zöld)
- 20 g LYTTOS görög olívabogyó (kalamata)
- 100 g MILFINA - ENJOY FREE! laktózmentes trappista sajt
- LE GUSTO tengeri só
- LE GUSTO őrölt fekete bors
- LE GUSTO oregánó
- LE GUSTO bazsalikom
- citrom leve
Elkészítés módja
- A tésztát a csomagoláson leírtak alapján sós vízben megfőzzük, leszűrjük és hűlni hagyjuk.
- A habtejszínt, a tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, majd sóval, borssal, citromlével, oregánóval és bazsalikommal ízesítjük.
- Az olívabogyókat és a sajtot apró darabokra vágjuk.
- Végül minden hozzávalót alaposan összekeverünk és tálalás előtt a tésztasalátát néhány órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!