Gombapaprikás szarvacskatésztával
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 500 g csiperkegomba
 - 200 g ALL SEASONS zöldborsó
 - 300 g CSÁSZÁR szarvacskatészta
 - 1 fej vöröshagyma
 - 1 darab paradicsom
 - 2 gerezd fokhagyma
 - 150 ml MILFINA főzőtejszín 22%
 - 30 g LE GUSTO fűszerpaprika, csemege
 - 1 kanál LE GUSTO só
 - 2 tk LE GUSTO őrölt fekete bors
 - 1 tk LE GUSTO szárított petrezselyem
 - 2 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj
 
Elkészítés módja
- A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, majd egy serpenyőben kevés olajon üvegesre pároljuk.
 - A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük, a paradicsomot megmossuk, kockákra vágjuk, majd hozzáadjuk a hagymához.
 - Amikor a gomba levet engedett, sózzuk, borsozzuk, majd petrezselyemmel és fűszerpaprikával ízesítjük.
 - Ezután felönjük a gombát 150 ml vízzel, hozzáadjuk a zöldborsót, majd 15 perc alatt puhára főzzük.
 - Hozzákeverjük a tejszínt és még további 5 percig főzzük.
 - Az elkészült gombapaprikást főtt tésztával tálaljuk.
 
* Maximum 15 hozzávalót adhatsz hozzá listádhoz, ha többet szeretnél, kérjük, jelentkezz be!