Gombapaprikás szarvacskatésztával
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 500 g csiperkegomba
- 200 g zöldborsó
- 300 g CSÁSZÁR szarvacskatészta
- 1 fej vöröshagyma
- 1 darab paradicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- 150 ml MILFINA főzőtejszín 22%
- 30 g LE GUSTO fűszerpaprika - csemege
- 1 kanál LE GUSTO só
- 2 tk LE GUSTO őrölt fekete bors
- 1 tk LE GUSTO szárított petrezselyem
- 2 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj
Elkészítés módja
- A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, majd egy serpenyőben kevés olajon üvegesre pároljuk.
- A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük, a paradicsomot megmossuk, kockákra vágjuk, majd hozzáadjuk a hagymához.
- Amikor a gomba levet engedett, sózzuk, borsozzuk, majd petrezselyemmel és fűszerpaprikával ízesítjük.
- Ezután felönjük a gombát 150 ml vízzel, hozzáadjuk a zöldborsót, majd 15 perc alatt puhára főzzük.
- Hozzákeverjük a tejszínt és még további 5 percig főzzük.
- Az elkészült gombapaprikást főtt tésztával tálaljuk.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!