Gombás tokány
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 10 fej gomba
- 600 g HÚSMESTER sertéscomb
- 100 g csécsi szalonna
- BELLASAN napraforgó-étolaj
- 1 kanál CUCINA NOBILE sűrített paradicsom
- LE GUSTO só
- LE GUSTO bors
- 2 csipet LE GUSTO majoranna
- 2 kanál KOKÁRDÁS vödrös tejföl 12%
- 1 tk HAPPY HARVEST finomliszt
- 1 csokor friss petrezselyem
- 2 csomag HAPPY HARVEST konyhakész hosszúszemű rizs
Elkészítés módja
- Egy kevés olajon kisütjük a szalonnát, majd a visszamaradó zsiradékban üvegesre sütjük a vöröshagymát.
- Hozzáadjuk a fokhagymát és a sűrített paradicsomot, végül a csíkokra vágott sertéscombot.
- Ízlés szerint sózzuk és fűszerezzük.
- Amint a hús megpuhult, hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát.
- A lisztet a tejföllel kikeverjük, és behabarjuk a ragut.
- Friss petrezselyemmel megszórva, rizzsel tálaljuk.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!