Gombás tokány
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 1 fej vöröshagyma
 - 3 gerezd fokhagyma
 - 10 fej gomba
 - 600 g HÚSMESTER sertéscomb
 - 100 g csécsi szalonna
 - BELLASAN napraforgó-étolaj
 - 1 kanál CUCINA NOBILE sűrített paradicsom
 - LE GUSTO só
 - LE GUSTO bors
 - 2 csipet LE GUSTO majoranna
 - 2 kanál KOKÁRDÁS vödrös tejföl 12%
 - 1 tk HAPPY HARVEST finomliszt
 - 1 csokor friss petrezselyem
 - 2 csomag HAPPY HARVEST konyhakész hosszúszemű rizs
 
Elkészítés módja
- Egy kevés olajon kisütjük a szalonnát, majd a visszamaradó zsiradékban üvegesre sütjük a vöröshagymát.
 - Hozzáadjuk a fokhagymát és a sűrített paradicsomot, végül a csíkokra vágott sertéscombot.
 - Ízlés szerint sózzuk és fűszerezzük.
 - Amint a hús megpuhult, hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát.
 - A lisztet a tejföllel kikeverjük, és behabarjuk a ragut.
 - Friss petrezselyemmel megszórva, rizzsel tálaljuk.
 
* Maximum 15 hozzávalót adhatsz hozzá listádhoz, ha többet szeretnél, kérjük, jelentkezz be!