Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 10 fej gomba
  • 600 g HÚSMESTER sertéscomb
  • 100 g csécsi szalonna
  • BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 1 kanál CUCINA NOBILE sűrített paradicsom
  • LE GUSTO só
  • LE GUSTO bors
  • 2 csipet LE GUSTO majoranna
  • 2 kanál KOKÁRDÁS vödrös tejföl 12%
  • 1 tk HAPPY HARVEST finomliszt
  • 1 csokor friss petrezselyem
  • 2 csomag HAPPY HARVEST konyhakész hosszúszemű rizs

Elkészítés módja

  1. Egy kevés olajon kisütjük a szalonnát, majd a visszamaradó zsiradékban üvegesre sütjük a vöröshagymát.
  2. Hozzáadjuk a fokhagymát és a sűrített paradicsomot, végül a csíkokra vágott sertéscombot.
  3. Ízlés szerint sózzuk és fűszerezzük.
  4. Amint a hús megpuhult, hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát.
  5. A lisztet a tejföllel kikeverjük, és behabarjuk a ragut.
  6. Friss petrezselyemmel megszórva, rizzsel tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!