Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 800 g HÚSMESTER csirkemellfilé
  • 30 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 100 g cukkini
  • 50 g lila hagyma
  • 1 darab fürtös paradicsom
  • 2 tk LE GUSTO só
  • 1 tk LE GUSTO kakukkfű
  • 1 tk LE GUSTO oregánó
  • 200 g HAPPY HARVEST bulgur

Elkészítés módja

  1. A csirkemellfiléket beirdaljuk, egy sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük.
  2. Az olajat egy kis tálba öntjük, a fűszereket hozzákeverjük, majd a húst alaposan megkenjük vele.
  3. A zöldségeket megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk és megfelezzük őket, így pont illeni fognak egy-egy beirdalt részbe.
  4. Ha nem használtuk fel az összes fűszeres olajat, akkor a többit a tepsi aljára önthetjük.
  5. A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra (alsó-felső sütés).
  6. A zöldségekkel töltött csirkemellfilét a sütőbe tesszük és 35 perc alatt készre sütjük.
  7. Míg a hús elkészül, addig a csomagoláson leírtak alapján megfőzzük a bulgurt, melyet végül a görög csirkemellhez tálalunk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!