Grillen készült hamburger
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 4 darab klasszikus briós burgerzsemle
- 100 g vegyes salátakeverék
- 125 g MILFINA szeletelt trappista sajt
- 50 g BBQ szósz
- 800 g HÚSMESTER darált sertéshús
- 2 tk LE GUSTO só
- 1 tk LE GUSTO bors
- 2 kanál LE GUSTO mustár
- 100 g fürtös paradicsom
Elkészítés módja
- A darált húst egy tálba tesszük, hozzáadunk két evőkanál mustárt, majd sózzuk, borsozzuk.
- Kézzel jól összedolgozzuk, majd félretesszük, amíg előkészítjük a többi hozzávalót.
- A zöldségeket megmossuk és feldaraboljuk, a sajtot előkészítjük.
- A húsból a zsemle méretével megegyező pogácsákat formálunk, majd egy felmelegített serpenyőben, közepes lángon a pogácsák mindkét oldalát 6–8 perc alatt készre sütjük.
- A zsemlék alját megkenjük a BBQ szósszal.
- . Rátesszük a paradicsomot, a salátát, egy szelet sajtot, majd a kisült húspogácsát, a tetejére pedig egy újabb szelet sajtot.
- A zsemlék tetejét a húsból kisült zsíron megpirítjuk, majd tálaljuk az elkészült hamburgert.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!