Grillkolbász sopszka salátával
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 600 g BBQ Fűszeres grillkolbász, mediterrán
- 1 darab kígyóuborka
- 1 darab paradicsom
- 0,5 darab vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 darab TV paprika
- 100 g MILFINA kecskesajt
- 1 kanál CUCINA NOBILE olívaolaj
- 1 tk LE GUSTO szárított petrezselyem
- 1 tk LE GUSTO só
- 0,5 tk LE GUSTO bors
Elkészítés módja
- Első lépésként a zöldségeket megmossuk.
- Az uborkát meghámozzuk, hosszanti irányban elnegyedeljük és egyforma darabokra vágjuk.
- A paradicsomot és a kimagozott tv-paprikát is hasonló méretűre daraboljuk.
- A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, a vöröshagymát hosszanti irányban felcsíkozzuk, a fokhagymát felaprítjuk.
- A zöldségeket egy tálba tesszük, az olajat a fűszerekkel összekeverjük és összeforgatjuk a zöldségekkel.
- A grillkolbászokat beirdaljuk, majd egy serpenyőben kevés olajon 3-4 perc alatt készre sütjük őket.
- A kolbászokat a salátával tálaljuk, melyre utolsó lépésként még kecskesajtot reszelünk.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!