Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 600 g BBQ Fűszeres grillkolbász, mediterrán
  • 1 darab kígyóuborka
  • 1 darab paradicsom
  • 0,5 darab vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 darab TV paprika
  • 100 g MILFINA kecskesajt
  • 1 kanál CUCINA NOBILE olívaolaj
  • 1 tk LE GUSTO szárított petrezselyem
  • 1 tk LE GUSTO só
  • 0,5 tk LE GUSTO bors

Elkészítés módja

  1. Első lépésként a zöldségeket megmossuk.
  2. Az uborkát meghámozzuk, hosszanti irányban elnegyedeljük és egyforma darabokra vágjuk.
  3. A paradicsomot és a kimagozott tv-paprikát is hasonló méretűre daraboljuk.
  4. A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, a vöröshagymát hosszanti irányban felcsíkozzuk, a fokhagymát felaprítjuk.
  5. A zöldségeket egy tálba tesszük, az olajat a fűszerekkel összekeverjük és összeforgatjuk a zöldségekkel.
  6. A grillkolbászokat beirdaljuk, majd egy serpenyőben kevés olajon 3-4 perc alatt készre sütjük őket.
  7. A kolbászokat a salátával tálaljuk, melyre utolsó lépésként még kecskesajtot reszelünk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!