Gyümölcslekváros keksz (mentes)
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 8 főre
- 240 g MILFINA - ENJOY FREE! laktózmentes vaj
- 350 g ENJOY FREE! - HAPPY HARVEST gluténmentes liszt
- 165 g HAPPY HARVEST eritrit
- 1 darab GOLDLAND mélyalmos tojás
- 6 kanál GRANDESSA light extradzsem - sárgabarack vagy eper
Elkészítés módja
- A laktózmentes vajat összemorzsoljuk a gluténmentes liszttel, majd belegyúrjuk az eritritet és a tojást is.
- 30 percre hűtőbe dobjuk a tésztát, közben 180 fokra előmelegítjük a sütőt.
- A tésztából kisebb diónyi golyókat formázunk, meghempergetjük az eritritben, és egy fakanál végével kis mélyedéseket nyomunk a közepükbe.
- A mélyedésekbe lekvárt töltünk, és 180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük őket.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!