Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 800 g HÚSMESTER sertéscomb
  • 50 g NATURE'S GOLD cornichons savanyú uborka
  • 50 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 1 kanál LE GUSTO fűszerpaprika - csemege
  • 1 darab fürtös paradicsom
  • 1 darab paprika
  • 1 darab vöröshagyma
  • 1 tk LE GUSTO bors
  • 2 kanál LE GUSTO só
  • CSÁSZÁR szarvacska - 4 tojásos
  • 600 ml víz

Elkészítés módja

  1. Tisztítsuk meg a vöröshagymát, a paprikát és a paradicsomot, majd daraboljuk apró kockákra.
  2. Tegyük a felkockázott zöldségeket egy lábasba, étolajjal locsoljuk meg, majd közepes lángon kezdjük el párolni.
  3. Közben a sertéscombot vágjuk fel egyforma méretű kockákra, majd adjuk a zöldségekhez.
  4. Amikor a hús minden oldala kifehéredett, szórjuk rá a fűszereket és keverjük jól el.
  5. Öntsük fel a vízzel, és fedő alatt, közepes lángon kb. 50 perc alatt főzzük puhára a húst. 10 percenként keverjük meg. Az utolsó keverés előtt adjuk hozzá a csíkokra vágott csemegeuborkát.
  6. Frissen kifőtt szarvacskatésztával tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!