Hentestokány szarvacskatésztával
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 800 g HÚSMESTER sertéscomb
- 50 g NATURE'S GOLD csemegeuborka
- 50 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
- 1 kanál LE GUSTO fűszerpaprika - csemege
- 1 darab fürtösparadicsom
- 1 darab TV paprika
- 1 darab vöröshagyma
- 1 tk LE GUSTO bors
- 2 kanál LE GUSTO só
- CSÁSZÁR szarvacska - 4 tojásos
- 600 ml víz
Elkészítés módja
- Tisztítsuk meg a vöröshagymát, a paprikát és a paradicsomot, majd daraboljuk apró kockákra.
- Tegyük a felkockázott zöldségeket egy lábasba, étolajjal locsoljuk meg, majd közepes lángon kezdjük el párolni.
- Közben a sertéscombot vágjuk fel egyforma méretű kockákra, majd adjuk a zöldségekhez.
- Amikor a hús minden oldala kifehéredett, szórjuk rá a fűszereket és keverjük jól el.
- Öntsük fel a vízzel, és fedő alatt, közepes lángon kb. 50 perc alatt főzzük puhára a húst. 10 percenként keverjük meg. Az utolsó keverés előtt adjuk hozzá a csíkokra vágott csemegeuborkát.
- Frissen kifőtt szarvacskatésztával tálaljuk.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!