Krumplis tészta - Császár fodros nagykockával (vegetáriánus)
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 500 g burgonya
- 500 g CSÁSZÁR fodros nagykocka
- 2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 tk LE GUSTO bors
- 2 tk LE GUSTO só
- 15 g LE GUSTO csemege fűszerpaprika
Elkészítés módja
- A burgonyát megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk.
- Egy edényben annyi vizet engedünk rá, ami ellepi, és 15 perc alatt puhára főzzük.
- Megtisztítjuk és felkockázzuk a fokhagymát és a vöröshagymát, majd egy serpenyőben egy teáskanál olajon, közepes lángon megpároljuk. A megpárolt hagymát fűszerpaprikával, sóval és borssal ízesítjük.
- A főtt burgonyát összekeverjük az üvegesre párolt hagymával, és összetörjük.
- A fodros nagykockát sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük.
- A tésztát visszaöntjük az edénybe, hozzáadjuk a fűszeres burgonyát, alaposan összekeverjük őket, ízlés szerint tovább fűszerezzük és melegen tálaljuk.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!