Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 500 g burgonya
  • 500 g CSÁSZÁR fodros nagykocka
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 tk LE GUSTO bors
  • 2 tk LE GUSTO só
  • 15 g LE GUSTO csemege fűszerpaprika

Elkészítés módja

  1. A burgonyát megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk.
  2. Egy edényben annyi vizet engedünk rá, ami ellepi, és 15 perc alatt puhára főzzük.
  3. Megtisztítjuk és felkockázzuk a fokhagymát és a vöröshagymát, majd egy serpenyőben egy teáskanál olajon, közepes lángon megpároljuk. A megpárolt hagymát fűszerpaprikával, sóval és borssal ízesítjük.
  4. A főtt burgonyát összekeverjük az üvegesre párolt hagymával, és összetörjük.
  5. A fodros nagykockát sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük.
  6. A tésztát visszaöntjük az edénybe, hozzáadjuk a fűszeres burgonyát, alaposan összekeverjük őket, ízlés szerint tovább fűszerezzük és melegen tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!