Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 1 darab sütőtök
  • 2 kanál HAPPY HARVEST dióbél
  • 1 csokor petrezselyem
  • 70 g MILFINA kékpenészes sajt laktózmentes
  • 4 kanál SWEET VALLEY aszalt vörös áfonya cukrozott
  • 100 g HAPPY HARVEST gabonaválogatás - kuszkusz
  • 3 kanál ASIA szójaszósz
  • 200 g víz
  • 70 g MILFINA teavaj
  • BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 3 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • LE GUSTO só, bors
  • 0,25 darab BELLA karácsonyi fűszerek - szerecsendió
  • GARTENGOLD / NATURE'S GOLD fűszernövények - 8-fűszer
  • 3 csipet LE GUSTO kakukkfű
  • 50 g HAPPY HARVEST dióbél
  • 0,5 darab citrom leve

Elkészítés módja

  1. Először hosszában elfelezzük a tököt, sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, kiszedjük a magjait, és 200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg meg nem puhul, ez minimum 40-50 perc.
  2. Ezután kivesszük, 1 cm vastagon meghagyjuk a belsejét, a többit kikaparjuk.
  3. A töltelékhez a kuszkuszt összekeverjük a szójaszósszal, felöntjük a felforralt vízzel, és hagyjuk, hogy megszívja magát.
  4. Ezután a vaj és olaj keverékén üvegesre pároljuk az apróra vágott kétfajta hagymát, sózzuk, borsozzuk, ráreszeljük a szerecsendiót, és az egészet lepirítjuk. Rárakjuk a kuszkuszt, a sütőtök belsejét, az apróra vágott diót, meglocsoljuk a citromlével, sózzuk, borsozzuk, és visszatöltjük a sütőtökbe.
  5. Tálalásnál megszórjuk pirított dióval, petrezselyemmel, kéksajttal és a vörös áfonyával.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!