Kuszkusz-saláta (vegetáriánus)
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 150 g HAPPY HARVEST gabonaválogatás - kuszkusz
- 150 g kígyóuborka
- 1 darab kápia paprika
- 100 g KOKÁRDÁS krémfehér sajt
- 100 g hónapos retek
- 1 darab avokádó
- 1 darab lila hagyma
- 20 ml LYTTOS olívaolaj
- 1 tk LE GUSTO só
Elkészítés módja
- A kuszkuszt egy edénybe mérjük, kétszeres mennyiségű forró vízzel felöntjük. Miután 10 perc alatt puhára főtt, 5 percig még a vízben hagyjuk, majd leszűrjük.
- A zöldségeket megtisztítjuk és apróra vágjuk. A sajtot 1x1 centiméteres kockákra daraboljuk.
- A kuszkuszt egy tálba tesszük és hozzákeverjük a zöldségeket, illetve a sajtot.
- A salátát ízlés szerint sózzuk, végül pedig meglocsoljuk olívaolajjal.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!