Kuszkusz-saláta (vegetáriánus)
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 150 g HAPPY HARVEST gabonaválogatás - kuszkusz
 - 150 g kígyóuborka
 - 1 darab kápia paprika
 - 100 g KOKÁRDÁS krémfehér sajt
 - 100 g hónapos retek
 - 1 darab avokádó
 - 1 darab lila hagyma
 - 20 ml LYTTOS olívaolaj
 - 1 tk LE GUSTO só
 
Elkészítés módja
- A kuszkuszt egy edénybe mérjük, kétszeres mennyiségű forró vízzel felöntjük. Miután 10 perc alatt puhára főtt, 5 percig még a vízben hagyjuk, majd leszűrjük.
 - A zöldségeket megtisztítjuk és apróra vágjuk. A sajtot 1x1 centiméteres kockákra daraboljuk.
 - A kuszkuszt egy tálba tesszük és hozzákeverjük a zöldségeket, illetve a sajtot.
 - A salátát ízlés szerint sózzuk, végül pedig meglocsoljuk olívaolajjal.
 
* Maximum 15 hozzávalót adhatsz hozzá listádhoz, ha többet szeretnél, kérjük, jelentkezz be!