Mozzarellás tésztagolyók (Vegetáriánus)
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- A tésztagolyókhoz:
- 1 darab CUCINA NOBILE pizzatészta paradicsomszósszal
- 1 darab CUCINA NOBILE Prémium pesto verde
- 1 darab SZARVASI mini mozzarella
- A paradicsomos mártogatóshoz:
- 1 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj
- 50 g vöröshagyma
- 0,5 kanál HAPPY HARVEST kristálycukor
- 0,5 kanál CARLONI sűrített paradicsom
- 200 g CARLONI passzírozott paradicsom
- asztali só
- LE GUSTO őrölt fekete bors
Elkészítés módja
- A mozzarellás tésztagolyókhoz a pizzatésztát 12 négyzetre vágjuk, a pestót a négyzetek közepére kenjük.
- Ezután a mozzarellagolyókat a pestóra helyezzük és összefogjuk a négyzetek sarkait, golyót formázva belőlük.
- Egy sütőformát kiolajozunk, a tésztagolyókat a formába helyezzük, 190 °C-on kb. 15 - 20 percig sütjük (alsó sütés).
- A paradicsomos mártogatóshoz egy kisebb edényben olajat hevítünk és a vöröshagymát megfonnyasztjuk benne.
- Hozzákeverjük a cukrot, a sűrített és a passzírozott paradicsomot, majd sóval és borssal ízlés szerint ízesítjük.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!