Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • A tésztagolyókhoz:
  • 1 darab CUCINA NOBILE pizzatészta paradicsomszósszal
  • 1 darab CUCINA NOBILE Prémium pesto verde
  • 1 darab SZARVASI mini mozzarella
  • A paradicsomos mártogatóshoz:
  • 1 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 50 g vöröshagyma
  • 0,5 kanál HAPPY HARVEST kristálycukor
  • 0,5 kanál CARLONI sűrített paradicsom
  • 200 g CARLONI passzírozott paradicsom
  • asztali só
  • LE GUSTO őrölt fekete bors

Elkészítés módja

  1. A mozzarellás tésztagolyókhoz a pizzatésztát 12 négyzetre vágjuk, a pestót a négyzetek közepére kenjük.
  2. Ezután a mozzarellagolyókat a pestóra helyezzük és összefogjuk a négyzetek sarkait, golyót formázva belőlük.
  3. Egy sütőformát kiolajozunk, a tésztagolyókat a formába helyezzük, 190 °C-on kb. 15 - 20 percig sütjük (alsó sütés).
  4. A paradicsomos mártogatóshoz egy kisebb edényben olajat hevítünk és a vöröshagymát megfonnyasztjuk benne.
  5. Hozzákeverjük a cukrot, a sűrített és a passzírozott paradicsomot, majd sóval és borssal ízlés szerint ízesítjük.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!