Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 750 g GOLDEN SEAFOOD pangasius halfilé
  • 500 g sárgarépa
  • 500 g burgonya
  • 10 g LE GUSTO jódozott vákuumsó
  • 5 g LE GUSTO fokhagyma-granulátum
  • 5 g LE GUSTO paprikás-hagymás fűszersó
  • 15 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
  • LE GUSTO cayenne chili

Elkészítés módja

  1. A halfilét a tepsire sorakoztatjuk és hagyjuk kiolvadni.
  2. A burgonyát, illetve a répát megtisztítjuk, majd egyforma cikkekre daraboljuk őket.
  3. Egy kis tálba öntjük az olajat és a fűszereket hozzákeverjük. Kenőecsettel megkenjük a tepsibe helyezett halfilét, majd ezután mellépakoljuk a zöldségeket.
  4. A zöldségeket csak közvetlenül a fogyasztás előtt sózzuk meg!
  5. A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra (légkeverés), 35 perc alatt készre sütjük az ételt.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!