Pulled pork szendvics
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez
- 800 g HÚSMESTER sertéscomb
- 2 darab AZON MELEGÉBEN rusztikus bagett
- 80 g szeletelt cheddar sajt
- 2 darab fürtös paradicsom
- 60 g NATURE'S GOLD cornichons savanyú uborka
- 30 g sertéssült fűszerkeverék
- 200 ml KARLSKRONE világos sör
- 100 ml LE GUSTO csípős ketchup
Elkészítés módja
- A sertéscombot megtisztítjuk, megforgatjuk a fűszersóban.
- Egy magasabb falú tepsibe 200 ml sört öntünk, belehelyezzük a húst és 140 °C-on 3 órán keresztül sütjük.
- Amikor a hús elkészült, a szaftjának háromnegyedét leöntjük róla, s a húst két villa segítségével szálakra tépkedjük.
- A tépett húst alaposan összeforgatjuk a csípős ketchuppal.
- A bagetteket hosszában és keresztben is félbevágjuk, megkenjük a ketchuppel.
- 1-1 szelet sajtot, paradicsomot helyezünk a bagettekre.
- A paradicsomra egy adag tépett húst teszünk, majd a szendvics tetejét savanyú uborkával díszítjük.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!