Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 800 g HÚSMESTER sertéscomb
  • 2 darab AZON MELEGÉBEN rusztikus bagett
  • 80 g szeletelt cheddar sajt
  • 2 darab fürtös paradicsom
  • 60 g KING'S CROWN cornichons savanyú uborka
  • 30 g sertéssült fűszerkeverék
  • 200 ml KARLSKRONE világos sör
  • 100 ml csípős ketchup

Elkészítés módja

  1. A sertéscombot megtisztítjuk, megforgatjuk a fűszersóban.
  2. Egy magasabb falú tepsibe 200 ml sört öntünk, belehelyezzük a húst és 140 °C-on 3 órán keresztül sütjük.
  3. Amikor a hús elkészült, a szaftjának háromnegyedét leöntjük róla, s a húst két villa segítségével szálakra tépkedjük.
  4. A tépett húst alaposan összeforgatjuk a csípős ketchuppal.
  5. A bagetteket hosszában és keresztben is félbevágjuk, megkenjük a ketchuppel.
  6. 1-1 szelet sajtot, paradicsomot helyezünk a bagettekre.
  7. A paradicsomra egy adag tépett húst teszünk, majd a szendvics tetejét savanyú uborkával díszítjük.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!