Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 2 darab sárgarépa
  • 1 tk LE GUSTO tengeri só
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 tk LE GUSTO csemege fűszerpaprika
  • 1 kanál HAPPY HARVEST szezámmag
  • 1 tk LE GUSTO mustár
  • 100 g HAPPY HARVEST búza finomliszt
  • 1 kanál BELLASAN olívaolaj
  • 2 kanál víz

Elkészítés módja

  1. A sütőt előmelegítjük 175 °C-ra.
  2. A répát és a fokhagymát megtisztítjuk, lereszeljük és a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük.
  3. A masszából dió nagyságú gombócokat formázunk.
  4. A megformált gombócokat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és az előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
  5. Zöldsalátával és mártogatóssal tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!