Répafasírt
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 2 darab sárgarépa
- 1 tk LE GUSTO tengeri só
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 tk LE GUSTO csemege fűszerpaprika
- 1 kanál HAPPY HARVEST szezámmag
- 1 tk LE GUSTO mustár
- 100 g HAPPY HARVEST búza finomliszt
- 1 kanál BELLASAN olívaolaj
- 2 kanál víz
Elkészítés módja
- A sütőt előmelegítjük 175 °C-ra.
- A répát és a fokhagymát megtisztítjuk, lereszeljük és a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük.
- A masszából dió nagyságú gombócokat formázunk.
- A megformált gombócokat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és az előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
- Zöldsalátával és mártogatóssal tálaljuk.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!