Sajttal töltött sertéskaraj burgonyapürével
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 400 g HÚSMESTER sertéskaraj
- 200 g MILFINA trappista sajt
- 2 darab GOLDLAND tojás
- 50 g HAPPY HARVEST finomliszt
- 50 g HAPPY HARVEST panírmorzsa
- 5 g LE GUSTO só
- 5 g LE GUSTO bors
- LE GUSTO burgonyapüré alappor
- 300 ml MILFINA tej
- 500 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
Elkészítés módja
- A sertéskarajt ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk mindkét oldalát, majd sózzuk, borsozzuk.
- A trappista sajtot lereszeljük és egyforma adagokat teszünk belőle a befűszerezett hússzeletekre.
- A hússzeleteket szorosan feltekerjük, megszúrjuk fogpiszkálóval, majd félretesszük.
- Egy-egy tányérba előkészítjük a lisztet, a panírmorzsát és a tojást. A tojásokat felverjük, majd a szokásos módon bepanírozzuk a sajtos karajtekercseket.
- Forró olajban, közepes lángon aranybarnára sütjük a húst.
- Hozzáöntünk 200 ml hideg tejet, majd elkeverjük benne a burgonyapüré alapport.
- Tálalás előtt a hústekercseket felszeleteljük és a burgonyapürével kínáljuk.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!