Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 400 g HÚSMESTER sertéskaraj
  • 200 g MILFINA trappista sajt
  • 2 darab GOLDLAND tojás
  • 50 g HAPPY HARVEST finomliszt
  • 50 g HAPPY HARVEST panírmorzsa
  • 5 g LE GUSTO só
  • 5 g LE GUSTO bors
  • LE GUSTO burgonyapüré alappor
  • 300 ml MILFINA tej
  • 500 ml BELLASAN napraforgó-étolaj

Elkészítés módja

  1. A sertéskarajt ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk mindkét oldalát, majd sózzuk, borsozzuk.
  2. A trappista sajtot lereszeljük és egyforma adagokat teszünk belőle a befűszerezett hússzeletekre.
  3. A hússzeleteket szorosan feltekerjük, megszúrjuk fogpiszkálóval, majd félretesszük.
  4. Egy-egy tányérba előkészítjük a lisztet, a panírmorzsát és a tojást. A tojásokat felverjük, majd a szokásos módon bepanírozzuk a sajtos karajtekercseket.
  5. Forró olajban, közepes lángon aranybarnára sütjük a húst.
  6. Hozzáöntünk 200 ml hideg tejet, majd elkeverjük benne a burgonyapüré alapport.
  7. Tálalás előtt a hústekercseket felszeleteljük és a burgonyapürével kínáljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!