Saslik zöldségekkel csirkecombfiléből
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 800 g HÚSMESTER csirkecombfilé
- 300 g cukkini
- 400 g lila hagyma
- 300 g kaliforniai paprika
- 1 csomag sültcsirke fűszersó
- 5 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj
Elkészítés módja
- A húst megtisztítjuk, majd felkockázzuk 3 x 3 cm nagyságú darabokra.
- A zöldségeket megmossuk és karikákra, illetve cikkekre vágjuk őket.
- Az olajat és a fűszersót egy nagyobb tálba öntjük és alaposan összekeverjük.
- A fűszeres olajba tesszük a húst, a cukkinit és a paprikát.
- Előkészítjük a saslikpálcákat, majd rátűzzük a húst és a zöldségeket.
- Amikor készen vagyunk, a tálban maradt fűszeres olajjal megkenjük a pálcán levő lila hagymákat.
- A sütőt előmelegítjük 180 C-ra és 25 perc alatt készre sütjük a saslikokat.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!