Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 800 g HÚSMESTER csirkecombfilé
  • 300 g cukkini
  • 400 g lila hagyma
  • 300 g kaliforniai paprika
  • 1 csomag sültcsirke fűszersó
  • 5 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj

Elkészítés módja

  1. A húst megtisztítjuk, majd felkockázzuk 3 x 3 cm nagyságú darabokra.
  2. A zöldségeket megmossuk és karikákra, illetve cikkekre vágjuk őket.
  3. Az olajat és a fűszersót egy nagyobb tálba öntjük és alaposan összekeverjük.
  4. A fűszeres olajba tesszük a húst, a cukkinit és a paprikát.
  5. Előkészítjük a saslikpálcákat, majd rátűzzük a húst és a zöldségeket.
  6. Amikor készen vagyunk, a tálban maradt fűszeres olajjal megkenjük a pálcán levő lila hagymákat.
  7. A sütőt előmelegítjük 180 C-ra és 25 perc alatt készre sütjük a saslikokat.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!