Saslik zöldségekkel csirkecombfiléből
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 800 g HÚSMESTER csirkecombfilé
 - 300 g cukkini
 - 400 g lila hagyma
 - 300 g kaliforniai paprika
 - 1 csomag sültcsirke fűszersó
 - 5 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj
 
Elkészítés módja
- A húst megtisztítjuk, majd felkockázzuk 3 x 3 cm nagyságú darabokra.
 - A zöldségeket megmossuk és karikákra, illetve cikkekre vágjuk őket.
 - Az olajat és a fűszersót egy nagyobb tálba öntjük és alaposan összekeverjük.
 - A fűszeres olajba tesszük a húst, a cukkinit és a paprikát.
 - Előkészítjük a saslikpálcákat, majd rátűzzük a húst és a zöldségeket.
 - Amikor készen vagyunk, a tálban maradt fűszeres olajjal megkenjük a pálcán levő lila hagymákat.
 - A sütőt előmelegítjük 180 C-ra és 25 perc alatt készre sütjük a saslikokat.
 
* Maximum 15 hozzávalót adhatsz hozzá listádhoz, ha többet szeretnél, kérjük, jelentkezz be!