Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 800 g burgonya
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 1 kanál MILFINA Alpesi vaj
  • 450 g NATURE'S GOLD paraj porciók gyorsfagyasztott
  • 100 ml KOKÁRDÁS UHT főzőtejszín 10%
  • 4 darab GOLDLAND tojás
  • 1 csipet LE GUSTO őrölt szerecsendió
  • 1 csipet LE GUSTO só
  • 1 csipet LE GUSTO bors
  • metélőhagyma

Elkészítés módja

  1. Alaposan megtisztítjuk a burgonyát, majd lefedve, sós vízben kb. 20-30 perc alatt puhára főzzük. Ezután leszűrjük és hagyjuk kissé kihűlni.
  2. Meghámozzuk a burgonyát és egyenletesen vastag szeletekre vágjuk.
  3. A burgonyaszeleteket egy forró serpenyőben olajon aranybarnára pirítjuk, ízlés szerint szerecsendióval, sóval és borssal fűszerezzük.
  4. Egy lábasban felolvasztjuk a vajat, majd a megtisztított és felkockázott hagymát és fokhagymát megdinszteljük. Hozzáadjuk a fagyasztott vagy friss spenótleveleket, s időnként átforgatva hagyjuk összeesni.
  5. A tejszínt a spenóthoz keverjük, ízlés szerint szerecsendióval, sóval és borssal fűszerezzük. Botmixerrel kicsit finomíthatunk az állagán.
  6. Egy serpenyőben elkészítjük a tükörtojásokat.
  7. A serpenyős burgonyát a spenóttal és a tükörtojással tálaljuk, friss metélőhagymával megszórjuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!