Sült rizs tofuval
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 200 g JUST VEG! tofu
- 1 tk LE GUSTO só
- 1 tk LE GUSTO kurkuma
- 2 darab vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 100 g NATURE'S GOLD fagyasztott zöldborsó
- 1 darab sárgarépa
- 2 darab újhagyma
- 150 g HAPPY HARVEST hosszúszemű rizs
- 6 kanál ASIA GREEN GARDEN szójaszósz
- BELLASAN napraforgó-étolaj
Elkészítés módja
- A tofut felaprítjuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat és a tofut megsütjük. Az elkészült tofut kivesszük a serpenyőből, majd meghintjük sóval és kurkumával.
- A hagymát, a fokhagymát és a sárgarépát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A feldarabolt zöldségeket a borsóval együtt kevés olajon megpirítjuk, majd szójaszósszal ízesítjük.
- A hosszúszemű rizst megfőzzük, majd hozzákeverjük a sült tofut és a pirított zöldségeket. Végül hozzáadjuk az apróra vágott újhagymát. Az elkészült ételt forrón tálaljuk.
* Maximum 15 hozzávalót adhatsz hozzá listádhoz, ha többet szeretnél, kérjük, jelentkezz be!