Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 800 g sütőtök
  • 1 darab sárgarépa
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 150 ml ASIA kókusztej
  • LE GUSTO tengeri só
  • LE GUSTO őrölt fekete bors
  • 1 egy kis szelet friss gyömbér
  • HAPPY HARVEST héj nélküli tökmag
  • VIOLIFE natúr vegán tömb

Elkészítés módja

  1. A sütőtököt és a megtisztított sárgarépát felkockázzuk, beletesszük egy fazékba a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel együtt.
  2. Felöntjük 1,2 liter vízzel és lefedve, takaréklángon addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak.
  3. A levest összeturmixoljuk, majd hozzáöntjük a kókusztejet.
  4. Felforraljuk és ízlés szerint tovább fűszerezzük.
  5. A tökmagokat száraz serpenyőben aranybarnára pirítjuk.
  6. A krémlevest forrón tálaljuk, és a pirított tökmaggal vagy az apró kockákra vágott vegán tömbbel kínáljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!