Sütőtökkrémleves pirított tökmaggal
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 800 g sütőtök
- 1 darab sárgarépa
- 1 gerezd fokhagyma
- 150 ml ASIA kókusztej
- LE GUSTO tengeri só
- LE GUSTO őrölt fekete bors
- 1 egy kis szelet friss gyömbér
- HAPPY HARVEST héj nélküli tökmag
- VIOLIFE natúr vegán tömb
Elkészítés módja
- A sütőtököt és a megtisztított sárgarépát felkockázzuk, beletesszük egy fazékba a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel együtt.
- Felöntjük 1,2 liter vízzel és lefedve, takaréklángon addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak.
- A levest összeturmixoljuk, majd hozzáöntjük a kókusztejet.
- Felforraljuk és ízlés szerint tovább fűszerezzük.
- A tökmagokat száraz serpenyőben aranybarnára pirítjuk.
- A krémlevest forrón tálaljuk, és a pirított tökmaggal vagy az apró kockákra vágott vegán tömbbel kínáljuk.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!