Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 5 főre

  • 300 g HAPPY HARVEST búza finomliszt
  • 200 g MILFINA – ENJOY FREE! laktózmentes vaj
  • 80 g porcukor
  • 2 darab GOLDLAND mélyalmos tojássárgája
  • 0,5 darab citrom reszelt héja
  • 500 g piros és fehér szőlő vegyesen
  • 1 tk LE GUSTO őrölt fahéj

Elkészítés módja

  1. A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk és kb. 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
  2. A megmosott, kimagozott és félbevágott szőlőszemeket összekeverjük a fahéjjal.
  3. A tésztát lisztezett felületen 5 - 6 mm vastagságúra nyújtjuk és 24 cm-es piteformába helyezzük.
  4. A tészta szélét levágjuk és félretesszük, az alját egy villa segítségével megszurkáljuk és rászórjuk a szőlőszemeket.
  5. A maradék tésztát rácsosan vagy kiszúróval formázva rátesszük a piténkre.
  6. A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük, és a szőlős-fahéjas pitét kb. 35 perc alatt készre sütjük.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!