Tésztabundás sertésszűz
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 600 g HÚSMESTER sertésszűz
- 1 csomag GOOD CHOICE leveles tészta
- 1 darab GOLDLAND tojás
- 1 darab vöröshagyma
- 1 darab lila hagyma
- 15 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
- LE GUSTO só
- LE GUSTO bors
Elkészítés módja
- A vöröshagymát és a lila hagymát megtisztítjuk és felkockázzuk, majd egy serpenyőben kevés olajon 5-6 perc alatt összesütjük őket.
- A sertésszüzet bevágjuk hosszanti irányban a háromnegyed részéig, ezután kiklopfoljuk mindkét oldalát. Sózzuk, borsozzuk, eloszlatjuk rajta a sült hagymás keveréket, majd szorosan feltekerjük.
- A leveles tésztát széthajtjuk, majd az egyik széléhez tesszük a göngyölt húst, szorosan feltekerjük, végül a sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük.
- A tetejét megkenjük a felvert tojással, majd a 180 C-ra előmelegített sütőben 45 perc alatt készre sütjük.
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!