Tojásos lecsó
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 6 darab GOLDLAND tojás
- 600 g TV paprika
- 100 g kápia paprika
- 600 g paradicsom
- 2 fej vöröshagyma
- 400 g frankfurti virsli
- 2 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj
- 2 tk LE GUSTO jódozott vákuumsó
- 1 tk LE GUSTO őrölt fekete bors
Elkészítés módja
- A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, egy magasabb falú lábasban kevés olajon üvegesre dinszteljük.
- A paprikákat megmossuk, a magházat és a magokat eltávolítjuk, majd feldaraboljuk és a hagymához adjuk.
- Ha a paprika kissé megfonnyadt, hozzáadjuk a megmosott, felkockázott paradicsomot. Sóval, borssal ízesítjük.
- Ha a paprika kissé megfonnyadt, hozzáadjuk a megmosott, felkockázott paradicsomot. Sóval, borssal ízesítjük. Amikor a zöldségek elkezdenek levet engedni, hozzáadjuk a felkarikázott virslit és közepes lángon, kb. további 5 percig főzzük.
- A tojásokat felverjük egy kevés sóval, a lecsóhoz adjuk és alaposan elkeverjük. Amint a tojás megszilárdult, tálaljuk az ételt.
Tipp
- Melegen ajánljuk AZON MELEGÉBEN Kovászos cipónkat a lecsó mellé!
* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!