Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 400 g HÚSMESTER csirkemellfilé
  • 2 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj
  • LE GUSTO só, bors
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 tk HAPPY HARVEST FAIRTRADE nádcukor
  • 3 sárgarépa
  • 2 fehérrépa
  • 1 darab zeller
  • 3 kanál KOKÁRDÁS vödrös tejföl 20%
  • 1,5 kanál LE GUSTO mustár
  • 10 g KOKÁRDÁS háromnegyed zsíros vaj 60%
  • 550 g CSÁSZÁR szarvacska - 4 tojásos

Elkészítés módja

  1. A csirkemellet ujjnyi csíkokra vágjuk, és megpirítjuk az olajon, közben sózzuk, borsozzuk, ezután kiszedjük őket és félretesszük.
  2. A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, és megpirítjuk az olajon. Megszórjuk a barna cukorral, majd 2 perc után rádobjuk a felkockázott zöldségeket is.
  3. Felöntjük annyi alaplével vagy vízzel, amennyi ellepi, és addig főzzük őket, amíg megpuhulnak, közben sózzuk, borsozzuk, az elfőtt alaplevet folyamatosan pótoljuk.
  4. Ha a zöldségek megpuhultak, botmixerrel összezúzzuk, és hozzáadjuk a tejföllel elkevert mustárt és egy kis vajat.
  5. Ha újra felforrt, hozzáadjuk a lepirított csirkecsíkokat, és még 5 percig forraljuk. Ha túl sűrűnek találjuk, kis alaplével hígíthatunk rajta. Főtt tésztával tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!

Press Escape to dismiss this dialog