Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 20 g ENJOY FREE - MILFINA laktózmentes vaj
  • 1 darab zellergumó (kb. 500 g)
  • 200 g burgonya
  • 1 szál póréhagyma
  • 0,5 csokor friss vagy fagyasztott zsálya
  • 450 g körte
  • 125 g MILSANI laktózmentes tejföl
  • igény szerint víz
  • opcionális (or ízlés szerint) ízlés szerint LE GUSTO tengeri só
  • opcionális (or ízlés szerint) ízlés szerint LE GUSTO fekete bors

Elkészítés módja

  1. Egy lábasban felolvasztjuk a vajat.
  2. Meghámozzuk a zellergumót és a burgonyát, majd apró kockákra vágjuk.
  3. Durvára vágjuk a póréhagymát és a zsályát, majd a zellerrel együtt a vajon 3 - 5 perc alatt aranysárgára pirítjuk.
  4. Hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, majd kb. 20 percig közepes fokozaton főzzük.
  5. A körtéket meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk és apróra vágjuk, hozzáadjuk a zöldségekhez, majd további 5 percig főzzük.
  6. Ezután az egészet botmixerrel pürésítjük.
  7. Kiveszünk kb. 250 ml levest, és miután kihűlt, elkeverjük a tejföllel, hozzáadjuk a többi leveshez, jól összekeverjük, majd felforraljuk. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!