Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 1 kg HÚSMESTER csirkealsócomb
  • 1 kg burgonya
  • 30 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 20 g LE GUSTO jódozott vákuumsó
  • 10 g LE GUSTO fűszerkeverék szárnyasokhoz
  • 100 ml víz

Elkészítés módja

  1. A csirkecombokat tisztítsuk meg, majd az alsó felénél vágjuk be két oldalról a csont mellett, így jobban át fog sülni.
  2. Egy közepes méretű tálba szórjuk bele a sót, illetve a fűszerkeveréket, majd öntsük rá az olajat.
  3. Keverjük jól össze, ezután forgassuk bele a csirkecombokat.
  4. A burgonyát tisztítsuk meg, és daraboljuk egyforma hasábokra.
  5. Tegyük át a csirkecombokat egy sütőtőtálba, majd pakoljuk melléjük a burgonyát. Öntsük fel a vízzel, és takarjuk le a tepsit alufóliával.
  6. 200°C-ra előmelegített sütőben süssük az ételt 40 percig fólia alatt, majd vegyük le a fóliát, és 230°C-on, grill funkcióval pirítsuk meg őket 10 perc alatt.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!