Zöldfűszeres, egészben sült pisztráng
Elkészítési lépések megtekintése
Hozzávalók a következő recepthez 4 főre
- 4 darab ALMARE SEAFOOD egész pisztráng
- igény szerint LE GUSTO tengeri só
- igény szerint LE GUSTO őrölt fekete bors
- igény szerint LE GUSTO rozmaring
- 2 darab újhagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 tk frissen reszelt gyömbér
- 1,5 darab citrom
- 3 kanál CUCINA NOBILE olívaolaj
Elkészítés módja
- A pisztrángokat megtisztítjuk, egy éles késsel beirdaljuk, majd kívül-belül sózzuk, borsozzuk.
- A rozmaringot és az újhagymát apróra vágjuk. A fokhagymagerezdeket összezúzzuk és összekeverjük a reszelt gyömbérrel.
- Az előkészített halakat megtöltjük a felaprított zöldségekkel és a gyömbéres-fokhagymás keverékkel.
- A töltött pisztrángokat egy tálba fektetjük és ráfacsarjuk a citromok levét. Kb. 20 perc után megfordítjuk, hogy a citromlé egyenletesen átjárja a halakat.
- Végül meglocsoljuk az olívaolajjal, majd 190 fokra előmelegített sütőben, kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
* Maximum 15 hozzávalót adhatsz hozzá listádhoz, ha többet szeretnél, kérjük, jelentkezz be!