Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 4 darab ALMARE SEAFOOD egész pisztráng
  • igény szerint LE GUSTO tengeri só
  • igény szerint LE GUSTO őrölt fekete bors
  • igény szerint LE GUSTO rozmaring
  • 2 darab újhagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 tk frissen reszelt gyömbér
  • 1,5 darab citrom
  • 3 kanál CUCINA NOBILE olívaolaj

Elkészítés módja

  1. A pisztrángokat megtisztítjuk, egy éles késsel beirdaljuk, majd kívül-belül sózzuk, borsozzuk.
  2. A rozmaringot és az újhagymát apróra vágjuk. A fokhagymagerezdeket összezúzzuk és összekeverjük a reszelt gyömbérrel.
  3. Az előkészített halakat megtöltjük a felaprított zöldségekkel és a gyömbéres-fokhagymás keverékkel.
  4. A töltött pisztrángokat egy tálba fektetjük és ráfacsarjuk a citromok levét. Kb. 20 perc után megfordítjuk, hogy a citromlé egyenletesen átjárja a halakat.
  5. Végül meglocsoljuk az olívaolajjal, majd 190 fokra előmelegített sütőben, kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!