Csirkepaprikás szarvacskatésztával
Elkészítési lépések megtekintése
Előkészítési idő
10 min
Főzési idő
50 min
Teljes elkészítési idő
60 min
Közepes
Közepes
Felhívjuk a figyelmét, hogy a gomb megnyomásával adattovábbítás történik az adott szolgáltatóhoz. További információk az adatkezelési tájékoztatóban találhatók. Kérjük, senkinek se küldjön kéretlen reklámot!
Hozzávalók a következő recepthez 6 főre
- 1 kg HÚSMESTER csirkefelsőcomb
- 50 g étkezési sertészsír
- 2 db vöröshagyma
- 100 g paradicsom
- 150 g fehér paprika
- 30 g LE GUSTO fűszerpaprika
- 15 g LE GUSTO só
- 10 g LE GUSTO őrölt fekete bors
- 400 g CSÁSZÁR szarvacskatészta
Elkészítés módja
- A csirkecombokat megtisztítjuk, majd minden oldalát besózzuk.
- A zöldségeket megtisztítjuk és felkockázzuk.
- Egy magasabb falú edényben felhevítjük a sertészsírt, majd a zöldségeket közepes lángon összesütjük..
- Amikor a paradicsom levet engedett, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fűszerpaprikával és alacsony hőfokon tovább sütjük a pörköltalapot.
- Miután jól összekevertük a pörköltalapot, hozzáadjuk a csirkecombokat, felöntjük 300 ml vízzel és fedő alatt kb. 40 perc alatt puhára főzzük a húst.
- A szarvacskatésztát lobogó, sós vízbe tesszük, majd puhára főzzük.
- Az elkészült csirkepaprikást a tésztával együtt tálaljuk.