Felhívjuk a figyelmét, hogy a videó elindításával adattovábbítás történik az adott szolgáltatóhoz. További információk az adatkezelési tájékoztatóban találhatók.
{% for bottle in bottlesRule.bottles %}
{% set imgSrc = "/apps/aldi/settings/wcm/designs/images/" + bottle + ".svg" %}
{{imgSrc|img('', '', '8', '')}}
{% endfor %}
{{ "A rendelés lezárásához helyezzen még legalább {0} vagy több üveget a kosarába!"|replace('\{0\}',bottlesRule.neededBottles, 'g') }}Bor vásárlása
{% endif %}
{% if promotion %}
{{promotion.message}}
{% endif %}
{% endif %}
Rendelés módosítása
Módosítások bezárása
Biztosan elveti a rendelés-módosításokat?
Ha változtatni szeretne a rendelésén, akkor az ideiglenesen visszakerül a kosarába.
Megváltoztathatja a mennyiségeket, hozzáadhat vagy eltávolíthat termékeket, és újra befejezheti a rendelést.
Bármikor lehetősége van arra, hogy a változtatást megszakítsa, és megrendelését úgy hagyja, ahogy korábban volt.
A jelenlegi kosarát elmentjük, és a változtatások után újra rendelkezésére áll.
Időtúllépés történt a rendelése módosításakor.
A munkamenet lejárt.
A munkamenet hamarosan lejár.
Kérjük minél előbb fejezze be a módosításokat, különben ezek törlésre kerülnek!
Kosár frissítése
Van még termék a kosarában.
Szállítási költségek
Felhívjuk a figyelmét, hogy a kitöltési funkció igénybevételével adattovábbítás történik az adott szolgáltatóhoz. További információk az adatkezelési tájékoztatóban találhatók
Felhívjuk a figyelmét, hogy a gomb megnyomásával adattovábbítás történik az adott szolgáltatóhoz. További információk az adatkezelési tájékoztatóban találhatók. Kérjük, senkinek se küldjön kéretlen reklámot!
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, egyforma kockákra vágjuk. Egy közepes lábasba tesszük, s felöntjük annyi vízzel, amennyi épp ellepi őket. Fontos, hogy a főzővízbe ne tegyünk sót!
Kb. 25 perc alatt puhára főzzük a burgonyát, majd alaposan összetörjük, elkeverjük benne a zsírt és 100 g cukrot, és hagyjuk teljesen kihűlni. Ezután belekeverjük a tojássárgáját és 3-4 részletben hozzákeverjük a lisztet.
A tésztát kb. fél cm vastagra kinyújtjuk és 8x8 cm-es négyzetekre vágjuk.
A szilvákat megmossuk, félbevágjuk és kimagozzuk, a maradék cukrot kikeverjük a fahéjjal.
1-1 kis tésztanégyzetet a tenyerünkbe veszünk, a közepére egy fél szilvát helyezünk, a szilvamag helyére pedig fahéjas cukrot kanalazunk. Ezután a tészta négy sarkát összecsípve gombócot formázunk belőle.
Egy serpenyőbe beleöntjük az olajat, hozzámérjük a cukrot és a zsemlemorzsát. Közepes lángon 5-6 perc alatt aranybarnára pirítjuk, majd félrehúzzuk.
Felforraljuk a vizet, majd hatosával beleengedjük a gombócokat. Ügyeljünk arra, hogy ne tapadjanak össze.
Miután feljönnek a gombócok a víz tetejére, kiszedjük őket és a pirított zsemlemorzsába forgatjuk, édes tejföllel tálaljuk
Bejelentkezés
Az e-mail cím és a jelszó nem egyezik. Kérjük, ellenőrizze a megadottakat. Előfordulhat, hogy jelszava nem felel meg az új biztonsági követelményeinknek. Ebben az esetben kattintson az "Elfelejtette a jelszavát?" opcióra, hogy újat hozhasson létre.
Profilja átmenetileg zárolásra került. Kérjük próbálkozzon később!
Profilja még nincs aktiválva.
Vagy:
Felhívjuk a figyelmét, hogy a gomb megnyomásával adattovábbítás történik az adott szolgáltatóhoz. További információk az adatkezelési tájékoztatóban találhatók.